kao sto se moze videti na POV svi pucaju bez brojanja a mi smo dosli samo do nase fem kuce oni su nas ubli i uhapsili
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Samo dok uploadam ovih par klipova..I tebe kako si nas gazio pre nego sto si otiso u banku da ostavis to u auto..Okaci sam ceo pov ako smes.kao sto se moze videti na POV svi pucaju bez brojanja a mi smo dosli samo do nase fem kuce oni su nas ubli i uhapsili
Do dna,tako je..Da jedan policajac koji treba da se obraca gradjanima sa duznim postovanjem, kaze liku stavicu ti mog. Dno dna
Kad vec spominjes odnos policije prema gradjanima,kakav je odnos gradjana prema policiji?Da jedan policajac koji treba da se obraca gradjanima sa duznim postovanjem, kaze liku stavicu ti mog. Dno dna
Pa on je izazvao pucnjavu, vidis da je svjesno ušao i prije toga stavio u gepek sve. Kompletna porodica završila na kraju u zatvorune znam kako nemas fear da dok traje pucnjava ti dodjes i pitas sta se desava ??!!!
Slazem se sa tim ali svakako ja bih tebe kaznio hapsis u bijeloj majiciPa on je izazvao pucnjavu, vidis da je svjesno ušao i prije toga stavio u gepek sve. Kompletna porodica završila na kraju u zatvoru