zanima me kako jesam bio hitan ali ja sam video metak koji me je ubio da ide gore a pogadja mene a ako je cist pokazace POV hvala unapred
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!4 ljudi pucaju de si ti i ti report to druze sta ti report HAHAHAHAzanima me kako jesam bio hitan ali ja sam video metak koji me je ubio da ide gore a pogadja mene a ako je cist pokazace POV hvala unapred
da4 ljudi pucaju de si ti i ti report to druze sta ti report HAHAHAHA
jbg ja se nadam da imas POV i da ako si cist sve bude uredu toliko od meneau jbt kad pobijem ceo informal niko me ne reporta a kad nemogu nista da hitam odma report dobijam samo sto sam sevratio kuci jbt uso na inf i dobijam report cemu to
da imam pov ali cekam sta ce odluciti administracijajbg ja se nadam da imas POV i da ako si cist sve bude uredu toliko od mene
mada ti se pitas sto report,pa seti se koga si prozivao i vredjao ovo nije neka osveta ali opet nemoj se cuditi sto report ukljci malo glavu meni si sumnjiv ako admini doluce da ti traze POV trazice ako ne nikom nista i tjt jel tako tako jeda imam pov ali cekam sta ce odluciti administracija
mrsh bre u kurac ti ces nekom osvetu radit maloumnicemada ti se pitas sto report,pa seti se koga si prozivao i vredjao ovo nije neka osveta ali opet nemoj se cuditi sto report ukljci malo glavu meni si sumnjiv ako admini doluce da ti traze POV trazice ako ne nikom nista i tjt jel tako tako je
mrsh bre u kurac ti ces nekom osvetu radit maloumnice
ti si na mom kurcutako je braco moja tako je ja sam na drozama pa prijavljuejm citere ovoga servera
To ignoreOpasan cit