Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37278
Players nickname
Gustavo Barbarossa
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
Jun 25, 2023
Time
12:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/411862/

Gustavo Barbarossa

Player
Player
Na POV se lepo vidi da mi dok robamo, dva drzavna sluzbenika iz daljine bez brojanja i icega samo opaljuju rafal po nama, sto je G.P.6.15, na sto sam ja seo u auto da me ne bi ubili i pri brzini manjoj od 65na sat se spustio ka zatvoru da bih snimio njohove ID-eve da bih mogao ljude okaciti na gradski, i doticni administrator me kazni za UB- jer sam umesto da bezim dosao do njih da bih mogao snimiti ID-eve jer su bili toliko daleko da su im se jedva characteri videli odakle nas pucaju, i kazni za PG?A Pritom ne kazni drzavne sluzbenike jer jelte postoji pravilo da drzavni sluzbenici mogu pucati bez brojanja ???
  • P.Z.D.-2.1 Zaposlenici imaju pravo koristiti sva raspoloživa sredstva obrane u slučaju opasnosti za visoke dužnosnike.
Ovo pravilo je bukvalno RP2Win na obicne ljude, dok oni bez brojanja pucaju na nas, mi imamo 2 opcije, 1-da bezimo, 2- da uradimo UB i FearRP, tako sto cemo dotrcati do njih da bi smo mogli da im izbrojimo 5 sekundu, da bi smo imali pravo da ih pucamo, da li je ovo logicno po vama, molim za odgovor?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom