Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
26766
Players nickname
Adnan Mulaomerovicc
Administrators nickname
Ady Benz
Date
Jun 25, 2023
Time
12:44
Proofs
//

Adnan Mulaomerovic

Nema miline bez Krajine nit raja bez rodnoga kraja
Player
Dobio sam unban za 4.1 Hitbox, drug mi je to poslao sa probam kako i sta reko je stavi ovaj nece se primjetiti. Ja bih stvarno volio unban jer sam puno vezan za prijatelje kje sam tu stekao na ovom serveru. Sve ucz obrisati igricu sam nanovo skinuo uradite pc check ako treba samo da dobijem unban.

Adnan Mulaomerovic

Player
Dobio sam ban za 4.1 Hitbox, drug mi je to poslao da probam kako i sta reko je stavi ovaj nece se primjetiti. Ja bih stvarno volio unban jer sam puno vezan za prijatelje koje sam tu stekao na ovom serveru. Sve cu obrisati, igricu sam nanovo skinuo uradite pc check ako treba samo da dobijem unban.
*ispravka teksta*

Adnan Mulaomerovic

Player
Dobio sam unban za 4.1 Hitbox, drug mi je to poslao sa probam kako i sta reko je stavi ovaj nece se primjetiti. Ja bih stvarno volio unban jer sam puno vezan za prijatelje kje sam tu stekao na ovom serveru. Sve ucz obrisati igricu sam nanovo skinuo uradite pc check ako treba samo da dobijem unban.
Slazem se sa mi se pare obrisu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom