Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15064
Players nickname
Mixa Cassidy
Suspect ID
13630
Date of violation
Jun 25, 2023
Time of violation
20:30
Proofs
https://youtu.be/mh2mC7L8vWY

Johnny Athlete

Player
Player
Mixa Cassidy znaš onda kad si me molio da te ne reportam jer nisi imao pov? Pa kad si mi kasnije priznao da si imao u tom novom reduxu nešto ali nisi znao? Just saying 😉
Skyler Darkin jel se secas kada si mi rekla da imas POV i da ces mi pokazati za pola sata,a posle pola sata pisao mi John da te ne kacim jel nemas POV tako aj sto krades nego si plus i lazov jbg za neke ljude nema leka sem psihijatrije

Skyler_Blueblood

Well-known member
Leader of unofficial org
Skyler Darkin jel se secas kada si mi rekla da imas POV i da ces mi pokazati za pola sata,a posle pola sata pisao mi John da te ne kacim jel nemas POV tako aj sto krades nego si plus i lazov jbg za neke ljude nema leka sem psihijatrije
U potpunom si pravu, nema lijeka sem psihijatrije 😉

Mixa Dior

Player
Player
Mixa Cassidy znaš onda kad si me molio da te ne reportam jer nisi imao pov? Pa kad si mi kasnije priznao da si imao u tom novom reduxu nešto ali nisi znao? Just sayiny
Ovo je previse drugacije, pov nisam tražio, dovoljno je da se vidi gambo, sve u svemu nisam imao nista u novi redux, znaš i sama da je "Karter" redux. Sve što nije jasno javi se dm objasni ću ti. :)

Mixa Dior

Player
Player
ko je tebi dao dozvolu majmune jedan da pc checkujesh jos i neznash da radish to bolidu jedan pitash decka sta je crosshairx glupane glupi
Upravu si nzm da pc checkam. Ako imaš neki folder nazvan porodične slike ili škola. 65% šanse je da ćeš uštekati tu cheat i da ćete boleti kurac. Tako da ne seri mnogo i smiri nervozu

Boza Pubovic

Player
Player
Upravu si nzm da pc checkam. Ako imaš neki folder nazvan porodične slike ili škola. 65% šanse je da ćeš uštekati tu cheat i da ćete boleti kurac. Tako da ne seri mnogo i smiri nervozu
Svejedno nemam nista a prvo me moraju pc-chekat pa tek onda banat ako imam nesto a fala bogu nemam nikakve skripte niti ista

maisony9

:)
Player
Koliko veze sa vezom nemas al ti treba paznje pa si se umesao i to napadas devojku, bravo smekeru😂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom