napomenuo sam, ja sam forum warrior i ne sramim seZamisli kacis lika sto je na gambo discordu HAHAHAHAHA nemas zivot i nek me slobodno admini kaznu za of topic zaboli me kurcina. Nemas zivot decko!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!napomenuo sam, ja sam forum warrior i ne sramim seZamisli kacis lika sto je na gambo discordu HAHAHAHAHA nemas zivot i nek me slobodno admini kaznu za of topic zaboli me kurcina. Nemas zivot decko!
❤Mixa Cassidy znaš onda kad si me molio da te ne reportam jer nisi imao pov? Pa kad si mi kasnije priznao da si imao u tom novom reduxu nešto ali nisi znao? Just saying
Skyler Darkin jel se secas kada si mi rekla da imas POV i da ces mi pokazati za pola sata,a posle pola sata pisao mi John da te ne kacim jel nemas POV tako aj sto krades nego si plus i lazov jbg za neke ljude nema leka sem psihijatrijeMixa Cassidy znaš onda kad si me molio da te ne reportam jer nisi imao pov? Pa kad si mi kasnije priznao da si imao u tom novom reduxu nešto ali nisi znao? Just saying
U potpunom si pravu, nema lijeka sem psihijatrijeSkyler Darkin jel se secas kada si mi rekla da imas POV i da ces mi pokazati za pola sata,a posle pola sata pisao mi John da te ne kacim jel nemas POV tako aj sto krades nego si plus i lazov jbg za neke ljude nema leka sem psihijatrije
tako je babaU potpunom si pravu, nema lijeka sem psihijatrije
Ovo je previse drugacije, pov nisam tražio, dovoljno je da se vidi gambo, sve u svemu nisam imao nista u novi redux, znaš i sama da je "Karter" redux. Sve što nije jasno javi se dm objasni ću ti.Mixa Cassidy znaš onda kad si me molio da te ne reportam jer nisi imao pov? Pa kad si mi kasnije priznao da si imao u tom novom reduxu nešto ali nisi znao? Just sayiny
Upravu si nzm da pc checkam. Ako imaš neki folder nazvan porodične slike ili škola. 65% šanse je da ćeš uštekati tu cheat i da ćete boleti kurac. Tako da ne seri mnogo i smiri nervozuko je tebi dao dozvolu majmune jedan da pc checkujesh jos i neznash da radish to bolidu jedan pitash decka sta je crosshairx glupane glupi
Svejedno nemam nista a prvo me moraju pc-chekat pa tek onda banat ako imam nesto a fala bogu nemam nikakve skripte niti istaUpravu si nzm da pc checkam. Ako imaš neki folder nazvan porodične slike ili škola. 65% šanse je da ćeš uštekati tu cheat i da ćete boleti kurac. Tako da ne seri mnogo i smiri nervozu
Mujo je rekao da iako si na gambo server, opet je zabranjenoSvejedno nemam nista a prvo me moraju pc-chekat pa tek onda banat ako imam nesto a fala bogu nemam nikakve skripte niti ista
Isto tako nigde se nebidi da sam to ja ni moj id tako da mi ga možešMujo je rekao da iako si na gambo server, opet je zabranjeno
Koliko veze sa vezom nemas al ti treba paznje pa si se umesao i to napadas devojku, bravo smekeruSkyler Darkin jel se secas kada si mi rekla da imas POV i da ces mi pokazati za pola sata,a posle pola sata pisao mi John da te ne kacim jel nemas POV tako aj sto krades nego si plus i lazov jbg za neke ljude nema leka sem psihijatrije
A jebem li ti familiju u picku sugavunapomenuo sam, ja sam forum warrior i ne sramim se
hahahahahaha smešan siIsto tako nigde se nebidi da sam to ja ni moj id tako da mi ga možeš
Dadahahahahahaha smešan si
koliko mene boli kurac za tebe ne mozes da zamislis mada kada bi i tebi ukrala biznis nebi tako pricaoKoliko veze sa vezom nemas al ti treba paznje pa si se umesao i to napadas devojku, bravo smekeru