Ovo stvarno nije uredu molio bih da se ovo rijesi hvala.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa mozes se zakljuciti da sam reko da ce ici na gradski cim je on mn reko da cu ja ic na njegov penis.Na POVu ti se ne cuje mikrofon, tako da POV nije validan
otkud mi mozemo da znamo da ti nisi editvao snimak s obzirom da se ne cujesPa mozes se zakljuciti da sam reko da ce ici na gradski cim je on mn reko da cu ja ic na njegov penis.
Ne znam zasto bih ja editovao snimak kad ja tu nista nisam pogrijesiootkud mi mozemo da znamo da ti nisi editvao snimak s obzirom da se ne cujes
.Ovo stvarno nije uredu molio bih da se ovo rijesi hvala.
Ovo stvarno nije uredu molio bih da se ovo rijesi hvala.
Nemam zvuk gdje ja pricam posto mi se nije snimao mic ali mozes zakljuciti da sam ja rekao da ce ici na gradski ali posto se vi ocigledno pravite ludi dobro.Nakon pregleda dokaza, ne mogu zaključiti žalbu
Dostavite POV gdje se čuje Vaš glas.
Imate 8h da dostavite validan pov.
Svaki off top komentar biće kažnjen !
pripazi na recnik momakNemam zvuk gdje ja pricam posto mi se nije snimao mic ali mozes zakljuciti da sam ja rekao da ce ici na gradski ali posto se vi ocigledno pravite ludi dobro.
Pripazite na ponasanje, sledece ovakvo komuniciranje sa administracijom rezultirace kaznjavanjem forum naloga!Nemam zvuk gdje ja pricam posto mi se nije snimao mic ali mozes zakljuciti da sam ja rekao da ce ici na gradski ali posto se vi ocigledno pravite ludi dobro.