Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
31524
Players nickname
Znam ID samo
Suspect ID
34482, 35776
Date of violation
Jun 26, 2023
Time of violation
15:12
Proofs
https://youtu.be/W0kqEaOrkVM

Aleksandar Veselinov

Player
Player
Lica rade CB konstantno, preruseni u FBI (mozda i jesu onda je jos gore), dosli su na sprat te stavljaju i skidaju trake, ovaj dokaz je samo deo ako treba postavicu video i pre toga. Jedno od njih dvojice se provuklo ispod te trake a kada je imao pistolj na glavi nije hteo da se provuce, nije se plasio za svoj zivot. Hvala unapred, i molim da resite ovako nesto.

Deda Nikola

Player
Player
to sto ti radis CL nema nikakve veze? Druga stvar ako si u drzavnim org moras znati da jednostavno ne mozes da uperujes oruzije u ljude bez ikakvog razloga, mi naravno nismo ni pokazali bilo kakvu silu niti bilo sta.

Deda Nikola

Player
Player
Takođe da napomenem, POV je zabranjeno seći tako da zahtevam kao učesnik (Moj alt acc 35776) ceo POV od početka do kraja same situacije. Gde se naravno sigurno može videti da si ti uradio F1 prilikom vođenja do nekog od viših činova. Na žalost, igrica je postala na to da sve govorite "Ideš na gradski" bez ikakvog RP-a i smisla istog, mi smo pokušali da odradimo RP situaciju kao civili i da pokušamo da vidimo kako bi ista protekla zbog suzbijanja korupcije u bilo kojoj državnoj organizaciji kako je naš čin i zahtevao.

Samim time, napominjem kuratorima da ni ja a ni prijatelj više nismo u FIB-u zbog toga što se uglavnom dešavaju takve situacije gde je gradski postao prioritet od RPa.

Aleksandar Veselinov

Player
Player
Imam dokaz sniman telefonom da sam dobio freeze racunara, jer sam izlupao sto dok vi pravite gluposti. Ako se prihvata okacicu ga. Video nije secen nego je tako sniman, ako objavim drugi video tek ste ga tad ugasili, zajedno Bucojevic sa vama i ceo fib. Bolje prihvatite kaznu ovu sto vam nadam se sledi.

Aleksandar Veselinov

Player
Player
Takodje ja sam svoju kaznu za to odluzio, bio sam u demorganu.
Vi niste pokusali kao civili jer ste govorili da ste fibovci, nemoj mi pricati takve price ovde jer ne znas kako da se izvuces. Jednostavno uradio si FearRP, koristio si FBI trake. Sta reci...
Takođe da napomenem, POV je zabranjeno seći tako da zahtevam kao učesnik (Moj alt acc 35776) ceo POV od početka do kraja same situacije. Gde se naravno sigurno može videti da si ti uradio F1 prilikom vođenja do nekog od viših činova. Na žalost, igrica je postala na to da sve govorite "Ideš na gradski" bez ikakvog RP-a i smisla istog, mi smo pokušali da odradimo RP situaciju kao civili i da pokušamo da vidimo kako bi ista protekla zbog suzbijanja korupcije u bilo kojoj državnoj organizaciji kako je naš čin i zahtevao.

Samim time, napominjem kuratorima da ni ja a ni prijatelj više nismo u FIB-u zbog toga što se uglavnom dešavaju takve situacije gde je gradski postao prioritet od RPa.

Aleksandar Veselinov

Player
Player

Dokaz mog izlaska iz grada je zakuzan komp, a imam i sliku kao dokaz da ceo POV tvog ovog hapsenja mene ne mogu da otvorim jer mi se komp ugasio i nije lepo sacuvao snimak.
Video:
SS da ne mogu da otvorim POV:

Deda Nikola

Player
Player
Takodje ja sam svoju kaznu za to odluzio, bio sam u demorganu.
Vi niste pokusali kao civili jer ste govorili da ste fibovci, nemoj mi pricati takve price ovde jer ne znas kako da se izvuces. Jednostavno uradio si FearRP, koristio si FBI trake. Sta reci...
U demorganu nisi bio. To ću prvo da ti kažem. Razlika između toga jeste to što ti nije bela majca već crna i u drugoj si dimenziji.
Druga stvar, komp koliko vidim na snimku ti se nije ugasio što može samo značiti da si ti isti ugasio ili ALT+DEL.
Isto takođe se nadam da si pročitao pravila pre postavljanja žalbe pošto sa mojim POVom kršiš sledeće.

• Žalba sadrži uvrede, drskost ili neadekvatnost;
Ili ako mogu ukratko da kažem bio si drzak što se može čuti kod mene.
Treća stvar nemoj stavljati nešto što nije rečeno pošto za to nemaš nikakav dokaz. Niko nije rekao da smo mi u tom momentu iz FIBa

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 35776 dobit će kaznu za PG
Ne mozete vezat lice dok ima pistolj u ruci​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom