Sve u video zapisu.Video se procesuira u HD kvalitet
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!znas ko veliki,imam mnogo mali monitor pa sam morao da izrezemovaj ne snima sve slojeve...
OBS 99%
Bravo bravo, a vec kad si postavio taj pov mogao si i od pocetka kada si ti krsio pravilaznas ko veliki,imam mnogo mali monitor pa sam morao da izrezem
video se procesuira u hd kvalitetpozz)
Jel mi neko moze zabranit da se vozim sa svojim autom+ postavi pov kada si ga ubio u ovoj rs7mici ispred tebe
namjerno se vozas po serveru sa tom krntijom i izazivas i provociras ljude da krse pravila
Sve redom treba da se kaci ko god spominje roditelje i onako gnusno vrijedja 🫡ne moze ti zabranit da se vozas sa autom ali ti moze zabranit da provociras ljude, krsis pravila i onda kad neko drugi prekrsi pravilo obda ga kacis
Brate budi veca faca ako si vec prvi krsio pravila pa ovaj drugi za tobom nemoj da ga kacis
Ja ti ne bih nista govorio da znam da nista nisi uradio, ali jesi prvi si ga ubio i govorio da se vrati tu i vratio se...
zahtjevam pov od pocetka i pov do kraja, da se vidi kako ti krsis pravilaSve redom treba da se kaci ko god spominje roditelje i onako gnusno vrijedja 🫡
treba kaciti i ove koji ne vrijedjaju ali KRSE pravilaSve redom treba da se kaci ko god spominje roditelje i onako gnusno vrijedja 🫡
kakav je to pov, snimi lijepo od pocetka nije ti validno kako snimašznas ko veliki,imam mnogo mali monitor pa sam morao da izrezem
video se procesuira u hd kvalitetpozz)
Gdje sam ja pucao ovdje da spominjes pravilo 6.15?treba kaciti i ove koji ne vrijedjaju ali KRSE pravila
uradio si G.P 6.15
KRALJU OBJAVI OD POCETKA SITUACIJE I NE SERI OVDJE SE MOJA KOMUNIKACIJA ZAVRSAVA JER TEBI NIKO NE MOZE POMOCIGdje sam ja pucao ovdje da spominjes pravilo 6.15?
ne znam sta da objavim kume,jesil terapiju preskocio ?KRALJU OBJAVI OD POCETKA SITUACIJE I NE SERI OVDJE SE MOJA KOMUNIKACIJA ZAVRSAVA JER TEBI NIKO NE MOZE POMOCI
jesi nešto ali ne zna se šta, objavi pov sa normalnom rezolucijom i full pov jer nije fullne znam sta da objavim kume,jesil terapiju preskocio ?
neka dobro je da mi ti objasnisjesi nešto ali ne zna se šta, objavi pov sa normalnom rezolucijom i full pov jer nije full
pov ti je cudan i ne snimas uopste sa nvidia ili amd a to je kaznjivo i ne prihvata se kao validan pov