Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16362
Players nickname
Hendrix Beckenbauer
Suspect ID
31545
Date of violation
Jun 26, 2023
Time of violation
23:50
Proofs
https://streamable.com/frguy0

Duki Suzzuki

Player
Player
kako ce peder biti IC vredjane,bilo je ljudi dobijali su ban zato sto su nekome ghovorili da je peder
Ja dok igram igru ja sam IC igrac i vodim IC razgovore. Ovo je RP ako nisi znao a to sto ti nekom pokusavas da namestis ban za najbanalniju glupost to je druga stvar, pazi da se karma ne okrene tebi.

Hendrix_

Player
Player
Ja dok igram igru ja sam IC igrac i vodim IC razgovore. Ovo je RP ako nisi znao a to sto ti nekom pokusavas da namestis ban za najbanalniju glupost to je druga stvar, pazi da se karma ne okrene tebi.
Peder je oc vredjanje,još si i mg-o

J++

I’m up in all the stores when it rains, it pours
Player
kako ce peder biti IC vredjane,bilo je ljudi dobijali su ban zato sto su nekome ghovorili da je peder
Dobit ce mute i gotovo sto namjestate koji kurac

Duki Suzzuki

Player
Player
Nije uredu da on dobije mute a drugi igrači ban,oc vredjanje je oc vredjanje.
ma kakvo OC vredjane kad sam IC. Niti sam u OC krugu niti u blizini admina da bi bio OC igrac, ja sam tu svo vreme IC igrac i tako se ponasam. To sto tii jedva cekas nekom nesto da namestas a sam znas da ima spreko 30 prekrsenih pravila i da si na granicu od BL tako da vodi racuna da ne bi trazio kaazne na tebe.

Hendrix_

Player
Player
ma kakvo OC vredjane kad sam IC. Niti sam u OC krugu niti u blizini admina da bi bio OC igrac, ja sam tu svo vreme IC igrac i tako se ponasam. To sto tii jedva cekas nekom nesto da namestas a sam znas da ima spreko 30 prekrsenih pravila i da si na granicu od BL tako da vodi racuna da ne bi trazio kaazne na tebe.
ne znam o cemu ti pricas,peder je OC vredjanje

Regy Beckenbauer

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Prihvatim ovu zalbu
ID 31545 ce dobiti kaznu za G.P 6.19
Ako smatrate da odluka koju sam donio nije ispravna slobodno okacite zalbu na moju odluku
Sekcija na forumu " Zalbe na administraciju "

Status
Not open for further replies.
Top Bottom