Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
550
Players nickname
Jackall Karabaja
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jun 27, 2023
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=x5c863e48bc

ThommyGun Burt

Player
Player
Postovani Mujo pre svega dostavljam dokaze:

banned hosted at ImgBB

Zatim Discord da sam vama sve pisao kad imam neki problem i treba mi pomoc ili nesto kad je trebalo da se prijavi kao npr ovde:

Ovo se desilo kad sam predao za neformalnu i Minolina me banovala ali ona je jednom odbila zalbu na mene za gp 1.1 i gp 1.4 kad se neko zalio gde je jasno napisala i proverila da IGRAC NIJE PREKRSIO PRAVILO POSLE UNBAN ..... posle toga/Unban koji sam dobio od vas) sam se pridrzavao maximalno svega od prenosa novca do prodaje i svega uvjek sam gledao da platim porez na bilo sta ...... takodje sam uplacivao dosta za Grand Coinse.... dao sam sebe maximalno da svoje ulozeno vreme u igrici poklonim ingame drugovima sa kojima sam se provodio extra .... dalje mozda je tebi glupo ali meni nije mene je grand sklonio od dosta toga sto sam ostavio iza sebe..... lepse mi kad sam tu in game i druzim se.Gledam maximalno da se posvetim Roleplayu ali evo nesto me uvjek sprecava dali namerno ili ne ne znam ! Molim vas izadjite mi u susret i dajte mi UNBAN vidite i na Discord da sam vam prijavio ako bi sin ulazio preko moj pc da znate unapred sam vam napisao....Takodje kupio sam novi internet 5G i to sam vam prijavio radim sve maximalno da ispostujem pravila servera..... a to pre ako sam pogresio IZVINJAVAM SE jer nisam ja to namerno radio to sam radio u ne znanju sve......Sad sam naucio sva pravila i molim vas da mi date tu sansu da dokazem suprotno !!! Takodje ovde vam napominjem moj social club je moj takodje moj steam account drugi takodje posebno za sebe je steam account i social club posebno za sebe od sina.Posle unban je samo 1 ulazio preko svoj social club i njegov steam i grand i gta i to sam lepo vama prijavio kao sto mozete vidjeti u ss.Gospodine Mujo vise sam vam privatno objasnio preko Discorda sta se desavalo.Molim vas skinite mi ban jer stvarno ne idem protiv pravila servera nije mi to namjera nikako ako treba proveravajte me svaki dan svaki sat kad god zelite nije problem samo nemojte dozvoliti da ispastam zbog ne znanja molim vas.Sa postovanjem Jackal !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom