By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i think you using hitbox
Ali Fellas | 37036
hitbox kullanıcısı olarak anlıyorsun bu işlerden amlauraAynen kanka hitbox Xd. Sorry but literally he can see ur head there. U okay?
oğlum beni bu işleri bulaştırmayın, allahım yarabbim yahitbox kullanıcısı olarak anlıyorsun bu işlerden amlaura
Senin için Namık Kemal diyorlar doğrumu . Atletime nir imza alabilirmiyimAynen kanka hitbox Xd. Sorry but literally he can see ur head there. U okay?
kanka sen geçen gün 4.1 den ban yemedin mi ne anlatiyon hahahahaha bu arada tatilin bitmiş hayırlı olsunhitbox kullanıcısı olarak anlıyorsun bu işlerden amlaura
4.1 keşke sadece hile olsa kankam ya oyunda bot diye bişi var siz popişinizi yırtıp para kasmaya çalışırken benim bot çalışıyodu xd farkedildim ama nt en azindan yan hesapkanka sen geçen gün 4.1 den ban yemedin mi ne anlatiyon hahahahaha bu arada tatilin bitmiş hayırlı olsun
o halde bile sultana biniyorsaniz oyunu oynamayın boşuna4.1 keşke sadece hile olsa kankam ya oyunda bot diye bişi var siz popişinizi yırtıp para kasmaya çalışırken benim bot çalışıyodu xd farkedildim ama ya nt en azindan yan hesap
gecen beach markette aile kiyafetlerini satiyodun kanka ama sen bilirsin4.1 keşke sadece hile olsa kankam ya oyunda bot diye bişi var siz popişinizi yırtıp para kasmaya çalışırken benim bot çalışıyodu xd farkedildim ama nt en azindan yan hesap
çaresizlikten kolpa atmalar başlamış az skmedim sizi avel ordusu adamın forumunu salın lagecen beach markette aile kiyafetlerini satiyodun kanka ama sen bilirsin
tyler bizi sikmis la aboçaresizlikten kolpa atmalar başlamış az skmedim sizi avel ordusu adamın forumunu salın la
gelsene vs atalım bakalım öyle forum açmakla olmuyorçaresizlikten kolpa atmalar başlamış az skmedim sizi avel ordusu adamın forumunu salın la
These kids nowadays don't even know what is actual hitbox and crying over everywhere about it. Go arena learn some fighting instead of wasting time in forum. its free!!i think you using hitbox
tabiki vs atariz forum açmakla olmuyor ama pov request falan istersin yinegelsene vs atalım bakalım öyle forum açmakla olmuyor
icraat yap ?tabiki vs atariz forum açmakla olmuyor ama pov request falan istersin yine
hatırlarsın bize raid attığında yatırdım seni ama kayıt geç aldım diye yasaklandım
Approved Pov Request | 95703 kanka daha cvp atma la adamın forumuna icraat yap
aynen kanka armorsuz 1v3 e geliyorum son mermiyi misslemesem seni de vuracaktim ne anlatmaya çalışıyontabiki vs atariz forum açmakla olmuyor ama pov request falan istersin yine
hatırlarsın bize raid attığında yatırdım seni ama kayıt geç aldım diye yasaklandım
Approved Pov Request | 95703 kanka daha cvp atma la adamın forumuna icraat yap