Mi nismo pobegli u kucu nego u dvoriste a vi nas ubijatede beze? u familijarnu kucu? naravno de bi drugo cisto da bi izbegli rp situaciju
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mi nismo pobegli u kucu nego u dvoriste a vi nas ubijatede beze? u familijarnu kucu? naravno de bi drugo cisto da bi izbegli rp situaciju
Ne govorim o njemu nego o ovoj dvojciOn ne bezi vi mu govorite da vas prati i on vas prati
Na 2:59 kada kažete "skloni se bato", ja se sklanjam, a Vi me pucate i kršite Geto Pravilo 1.12. Ja nemogu znat da ste mislili samo na njega, ako pušku držite na obojici.nismo tebi rekli,stim da si poceo bezati mi nista ne krsimo jedino ti krsis fear rp
Beže u dvorište, nitko nije otišao u kuću.de beze? u familijarnu kucu? naravno de bi drugo cisto da bi izbegli rp situaciju
Rekli ste svima da beže ili ste odbrojavali 5 sekundi, kako kome.Ne govorim o njemu nego o ovoj dvojci
E pa sta su ta dvojca uradila nisa oni su ispostovali vi ste krenuli da brojite i obi su krenuli da pobegnu ispostovali su vas niste smeli da otvorite vatru na njihNe govorim o njemu nego o ovoj dvojci
Jeste pusak je njih su zaustavili dok su mene ubili iako su rekli da bezim sto sam ja i uradioPoštovana administracija,
želim vam skrenuti pažnju na ovaj screenshot sa 2:59, gdje oni nama govore "beži bato". Kao što vidite, puška je na obojici, ne samo na jednome kako optuženi kaže.
Screenshot:
bukvalno se u pov-u vidi da sam Iliji reko da se skloni otavdePoštovana administracija,
želim vam skrenuti pažnju na ovaj screenshot sa 2:59, gdje oni nama govore "beži bato". Kao što vidite, puška je na obojici, ne samo na jednome kako optuženi kaže.
Screenshot:
bukvalno se u pov-u vidi da sam Iliji reko da se skloni otavde
Branite se sa izmišljenom pričom.bukvalno se u pov-u vidi da sam Iliji reko da se skloni otavde
Brate kako ti znas da se on zove ilijabukvalno se u pov-u vidi da sam Iliji reko da se skloni otavde
brate na foumu pricamo kako pricamo nemoj da umisljas baju nekogBrate kako ti znas da se on zove ilija
da nije to malo mg
brate na foumu pricamo kako pricamo nemoj da umisljas baju nekog
Nemoj da postavimo sliku gde radite NLR.brate na foumu pricamo kako pricamo nemoj da umisljas baju nekog
ajde pokaziNemoj da postavimo sliku gde radite NLR.
OFF TOPICajde pokazi