sve se vidi u POV, kako sam ga bio ubio i on odjednom samo se vraca opet gore neznam kako je to uspeo ali ipak.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zamolio bih administratora koji bude pregledao ovu zalbu da pre nego sto donese odluku pogleda logove,ja id 25929 sam umro i posle par trenutaka dosao je 11525 i digao me je, ja sam bio podignut i mogao sam se vratiti..sve se vidi u POV, kako sam ga bio ubio i on odjednom samo se vraca opet gore neznam kako je to uspeo ali ipak.
admini sve vide u logovimaDostavi POV da te je Covek digao i onda mozemo popricati ali ti nisi bio skroz dole ti si bio pao na krovu i neznem kako je on tebe tamo podigo bez ikakvog pricanja ili tako ne
nemam ja sta tebi da dostavljam pov, admini ce sve videti u logovima. ja sam nekako umro skroz dole i 11525 me je digao sa pricanjem i svime normalnoDostavi POV da te je Covek digao i onda mozemo popricati ali ti nisi bio skroz dole ti si bio pao na krovu i neznem kako je on tebe tamo podigo bez ikakvog pricanja ili tako ne
bato ti pricaj sta god hoces ja da ti kazem pravo postoji nesmes se vracati na mestu gde si umro narednih 15 minuta trebas znati to pravilo ti si prekrsio to pravilo. jasno se vidi u pownemam ja sta tebi da dostavljam pov, admini ce sve videti u logovima. ja sam nekako umro skroz dole i 11525 me je digao sa pricanjem i svime normalno
I mi tebe volimo tataAli smo odigrali RP Bas savrseno i odlicno ako mene pitate tako se igra svatite jednu stvar ci ste za nas mali strumfovi to morate znati Igrajte i uzivaj te zivot ide dalje ljubi vas brat kinderi
nlr je ako se vratis u istu interakciju pre 15 minuta od iskrvarenja koliko ja znam,a po tvojoj logici ti kada te lik u ghettu ubije i tvoj ubije tog lika i digne te i vi ga kasnije robate tebi je to nlr samo se vidi koliko ne znas pravilabato ti pricaj sta god hoces ja da ti kazem pravo postoji nesmes se vracati na mestu gde si umro narednih 15 minuta trebas znati to pravilo ti si prekrsio to pravilo. jasno se vidi u pow
nemoj da se pravdas i da bagabJ previse tano dole gde si pao gledso sam ja sve bez brige
druze podignut je sta ne kontas tubato ti pricaj sta god hoces ja da ti kazem pravo postoji nesmes se vracati na mestu gde si umro narednih 15 minuta trebas znati to pravilo ti si prekrsio to pravilo. jasno se vidi u pow
nemoj da se pravdas i da bagabJ previse tano dole gde si pao gledso sam ja sve bez brige
decko moj drug nije skocio sa krova bio na pijaci i video da sam mrtav na sred uliceDruzino vi ako malo bolje pogledate POV videcete da je on na krov bio mrtav zatim je nekako propao kroz krov i dole je sig bio u zidu a on kako se vratio tu neznamo ili je njegov drugar sto je skocio sa krova sta znaci PG ga digo kroz zid ako je to bilo znaci Bug Abuse i to je ban