kako on meni moze ovako brojati
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nauči šta je UB. Imaš pravo izdati zahtjev kakav god da je, ako ga ne ispoštuje, ima ga pravo ubiti.UB demands, to nije upustanje u roleplay
ne mozes demona na rp da ucis pravila to nema nigde. nemas prava da izdas UB uslove tj demands kao sto je izdato ovde da "radi sklekove"Nauči šta je UB. Imaš pravo izdati zahtjev kakav god da je, ako ga ne ispoštuje, ima ga pravo ubiti.
pa el bi se ti plasio da te jure deca sa plasticne puske ? ( kupite ruke )kako se jos ne bolji tri puske
Imaš 17 godina mentolko mali, prošla ti je psovka bez reagovanja, bolje se smiri.pa el bi se ti plasio da te jure deca sa plasticne puske ? ( kupite ruke )
ko mi kaze ajde molim te da ti nije mene bio bi niko i nistaImaš 17 godina mentolko mali, prošla ti je psovka bez reagovanja, bolje se smiri.
Rekao sam ti svoje. Oladi.ko mi kaze ajde molim te da ti nije mene bio bi niko i nista
ma vazi ti ce mi kazesRekao sam ti svoje. Oladi.
imas 40 godina jos igras gta umesto da setas unuke pokri se usima ( pozdravio te don)Imaš 17 godina mentolko mali, prošla ti je psovka bez reagovanja, bolje se smiri.
Neko šeta svoju djecu, neko slika golu djecu i objavljuje na story. Odmaraj kidu bez mozga.imas 40 godina jos igras gta umesto da setas unuke pokri se usima ( pozdravio te don)
ti krivo mozda to sto ja imam dev a ti nemas ? ( kupi ruke molim te. ako ti treba procesor reko don ce ti donira)Neko šeta svoju djecu, neko slika golu djecu i objavljuje na story. Odmaraj kidu bez mozga.
ti krivo mozda to sto ja imam dev a ti nemas ? ( kupi ruke molim te. ako ti treba procesor reko don ce ti donira)
Ajde smirite strasti malo preterali se svi kolektivno sta vam znaci to komentarisanje osoba gledaj te svoj zivot i tjt ima ko ce ovde da prihvata i tjt vase nije da se mesate tkd onoja se nebi bojao da me jure deca na ulicu sa plasticne puske
(kupite ruke)