Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41668
Players nickname
Simon Corey
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 29, 2023
Time of violation
18:58
Proofs
https://youtu.be/E22BRK4SuxU

Simon Corey

Player
Player
nije isto druze samp i grandrp ja samo kazem da si noviji i da trebas jos malo da usavladas pravila
Isto je apsolutno, samo se pojedina pravila zovu isto, a drugačije se tumače. Tipa DB - VDM, RDM - GP 6.15, NLR - vraćanje prije 15 min, što je u SAMPU RK, CR - ChickenRun/Udaranje auta. Samo drukčije tumačenje pravila. Ne brigaj ti za moja pravila, jer da ih ne znam, ne bi prošao ispitivanje za FIB od 40 minuta i u skoro svakoj org bio HC. Druga stvar, ovo navedeno jeste GP 6.15, samo što se u klipu može računati samo prvih 1min, jer sam ostatak umro pa je faktički neprihvatljiv pov jer sam nepostojeći tu.

BalkanBoy

A big heart is everything
Player
Isto je apsolutno, samo se pojedina pravila zovu isto, a drugačije se tumače. Tipa DB - VDM, RDM - GP 6.15, NLR - vraćanje prije 15 min, što je u SAMPU RK, CR - ChickenRun/Udaranje auta. Samo drukčije tumačenje pravila. Ne brigaj ti za moja pravila, jer da ih ne znam, ne bi prošao ispitivanje za FIB od 40 minuta i u skoro svakoj org bio HC. Druga stvar, ovo navedeno jeste GP 6.15, samo što se u klipu može računati samo prvih 1min, jer sam ostatak umro pa je faktički neprihvatljiv pov jer sam nepostojeći tu.
Ovo nije samp brale ovo je GTAV rpg zisku

BalkanBoy

Player
Sve u pov, odbrojano im i odma su krenuli sa pucanjem. Ovaj što broji je s nama.
Kad ti njima izbrojis oni ne moraju da beze nego pucaju ako oce jer im je odbrojano zisku

Jos ste na njihovom posjedu tako da vas nece lako pustit samo da uđete zisku

Simon Corey

Player
Player
Kad ti njima izbrojis oni ne moraju da beze nego pucaju ako oce jer im je odbrojano zisku

Jos ste na njihovom posjedu tako da vas nece lako pustit samo da uđete zisku
Po pravilima, jedino državne organizacije ne moraju da broje kad se zapuca na njih, svi ostali moraju da broje nevezano gdje si i šta si.

BalkanBoy

Player
Po pravilima, jedino državne organizacije ne moraju da broje kad se zapuca na njih, svi ostali moraju da broje nevezano gdje si i šta si.
Brate nisi ti pd da upadas na raciju nego gangster neces ti kad ti odbroje stat i blenut ko tele sta ces pustit da ti uzmu sve stvari itd. zisku

Bruno Gold

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Nije prekršeno ni jedno pravilo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom