kurcevit lik
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ubijo, kakav si ti npc nauci gramatikuNe ne ne sto nisi pokazao prvi kako si mi doso i kurcio mi se udarao me i te stvari zbog toga sam te i ubijo pokazi taj deo snimka
GLEDAJ SVOJA POSLAubijo, kakav si ti npc nauci gramatiku
ne gubi se npcuCekaj evo dva pitanja za tebe sto si me okacio.Jel si trazio da te ubijem?Jel sam ti ispunio zelju?Eto ti budi srecan sad sto sam ti ispunio zelju.Ae zz smaraci
Ako moze da se kazni ovaj bata da ga ne bi ja napsovo bice veselo ako ga ja izvredjamne gubi se npcu
evo ti ceo pov, instant replay ja samo ne znam u kom trenutku te je bilo ko udarao, samo si nakurceni debilaner jebem ti mrtvu kevu aajNe ne ne sto nisi pokazao prvi kako si mi doso i kurcio mi se udarao me i te stvari zbog toga sam te i ubijo pokazi taj deo snimka
Ma jebem ti ja mrtvu failiju mame ti ga nabijem mrtve bre debilcino mrtva da bog da umro jebem ti mater govnjivu ciganskuevo ti ceo pov, instant replay ja samo ne znam u kom trenutku te je bilo ko udarao, samo si nakurceni debilaner jebem ti mrtvu kevu aaj
" mame ti ga nabijem " mater govnjivu "Ma jebem ti ja mrtvu failiju mame ti ga nabijem mrtve bre debilcino mrtva da bog da umro jebem ti mater govnjivu cigansku