Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3684
Players nickname
Stefan Yeager
Suspect ID
5294
Date of violation
Jul 1, 2023
Time of violation
15:27
Proofs
https://youtu.be/I2g7L4A33Fc

Mare123

Player
Player
Ne ne ne sto nisi pokazao prvi kako si mi doso i kurcio mi se udarao me i te stvari zbog toga sam te i ubijo pokazi taj deo snimka

Mare123

Player
Player
Cekaj evo dva pitanja za tebe sto si me okacio.Jel si trazio da te ubijem?Jel sam ti ispunio zelju?Eto ti budi srecan sad sto sam ti ispunio zelju.Ae zz smaraci

kokzy

Player
Player
Cekaj evo dva pitanja za tebe sto si me okacio.Jel si trazio da te ubijem?Jel sam ti ispunio zelju?Eto ti budi srecan sad sto sam ti ispunio zelju.Ae zz smaraci
ne gubi se npcu

Adriatic DD

Player
Player
Ne ne ne sto nisi pokazao prvi kako si mi doso i kurcio mi se udarao me i te stvari zbog toga sam te i ubijo pokazi taj deo snimka
evo ti ceo pov, instant replay ja samo ne znam u kom trenutku te je bilo ko udarao, samo si nakurceni debilaner jebem ti mrtvu kevu aaj

Mare123

Player
Player
evo ti ceo pov, instant replay ja samo ne znam u kom trenutku te je bilo ko udarao, samo si nakurceni debilaner jebem ti mrtvu kevu aaj
Ma jebem ti ja mrtvu failiju mame ti ga nabijem mrtve bre debilcino mrtva da bog da umro jebem ti mater govnjivu cigansku

Mare123

Player
Player
Tata ti ljakse bre jebem vas usta vas jebem picke kaze onaj tvoj drug ceo pov dao mi tvoj pov mozete samo da mi ga oblizete na cetvrtine

Status
Not open for further replies.
Top Bottom