Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
550
Players nickname
Jackall Karabaja
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 1, 2023
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=PrcsOdHFXI4

ThommyGun Burt

Player
Player
Postovani Mujo vec smo se culi preko discorda i trazili ste da vam dostavim sve dokazano.Preko mog ID 550 kojem sam i sam zab pw bio je moj drug igrao ali tek onliko da vidi kako ova igrica funkcionise tj simulacija igranja roleplay i on je ulazio par puta preko mog accounta koji ja u to vrijeme nisam koristio.Tek toliko kao sto mozete da vidite imao je 7 godina u gradu sad znate o kom vremenu pricam te nije stekao nista sem 2 auta od po 50k.Kad sam ja odlucio da taj account vratim i sam sam zab za njega te odlucio se registrovati i krenuti iz nova sa ID 31093 al sam se samo reg i opet nakon nekog vremena odlucim da napravim jos 1 account main ID:31093 to jest 31107 twinki gde sam igrao sve dok nisam vratio svoj stari account ID 550.Gde se desava da ja dobijam ban za GP 1.1 i trazim od vas unban gde ja dobivam unban i dajete mi novu sansu gde mi brisete sve vredne stvari od scarfova tight maski odjece kuca itd....znaci kad ste to uradili dali ste mi sansu da udjem kao nova osoba u grad sa 0 dollara bez kuca stanova bez igde icega.Dje se trudim maximalno da postujem server gde mi ljudi nude prodaju motora preko poste nece me niko nahvatati nema sanse onaj ko salje ce odg itd itd ... gde ja sve odbijam i trudim se maximalno posvetiti serveru tj da budem posten i pravedan prema njemu.Tako svaku kucu koju sam kupio prodo sam radio na principu 50 % drz vrednosti i tako bas se trudio sve dok nisam predao za neformalnu porodicu gde mi Minolina daje gp 1.1 a ja nisam nidje djelio acc to sve sto se desavalo pre se desavalo to djeljenje acc .... ali posle unban kad sam dobio sansu samo je mislim 1 ili 2 puta moj sin usao preko mog pc na kratko jer igra vise druge igrice.Kad smo kod toga kad sam ja vratio account ID 550 onda sam ostavio sinu ID 31107 account da ima on da se ne mora ponovo reg jer ja sam dobio novu sansu i usao ponovo u grad na ID 550.Dalje kad sam dobio ban kasnije da ne krsim pravila odma sam prijavio ako bi sin ulazio preko mog pc da znate da vam samo prijavim.... dalje cu vam dole sve slike dostaviti iz naseg chata preko discorda i sve dokaze da je to moj account ... pa da krenemo ja sam reg se prvo kao Jovan Denda jovandenda7 social club za koji pitate zadnji je thommygun burt dalje ovde u slikama iz naseg razgovora mozete da vidite da sam odma prijavio ako bi ulazio sin i jel moram prijaviti discordmujo hosted at ImgBB

zatim i ova Screenshot-20230629-141816-Discord hosted at ImgBB

Ja vam se ovim putem izvinjavam ako sam prekrsio pravila dok nisam naucio i verujte mi da dajem sve od sebe da ih jos bolje usavrsim i zelim sto vise napredovati u roleplay.Molim vas da mi izadjete u susret i da mi date unban na ID 550 a ako treba ID:31093 i twinki 31107 da obrisete ostavite mi ovaj na koji sam dobio vec UNBAN i krenuo sve ispocetka pogledajte sve logove i sve da nisam krsio pravila da sam gledao max da se pazim.Ja ove greske sto sam napravio pre UNBAN verujete ni to nisam namerno nego jednostavno desi se zao mi je.Sad vas molim da mi progledate kroz prste i date mi sansu da dobijem ponovo UNBAN na ID:550

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovani, trebali ste dobiti unban ali s obzirom da saljete prijetnje putem diskorda i foruma vas slucaj vise nije appelable.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom