Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18407
Players nickname
Stefke_Stevdzovic
Suspect ID
34949
Date of violation
Jul 3, 2023
Time of violation
14:07
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=K-Yv74dJqwg

Alen Peskir

Obidjes teren pokupis evre 💶
Player
Decko pre svega jeste pogresio sto te je vukao dok su ga pucali takodje vidi se da pricas sa familijom/organizacijom na discord i oni se smeju i pucaju ih bukvalno je krindz za sta kacis ali nek admin odluci takodje posavetovao bi admina da trazi igracu da okaci duzi pov

Djordje Bakmaz

Player
Player
Odsluzio sam kaznu u zatvoru i izasao iz zatvora i tada su me neki igraci ubili.Posle toga su mi ljudi iz vlade stavili lisice i posle su me digli.
Nakon toga su isti ljudi krenuli da pucaju njih i tada je igrac iz vlade krenuo da trci i puca dok me vuce sa lisicama.
ID:34949 PG, hapsenje bez razloga
Pov od pocetka

Stefke Stevdzovic

Player
Player
Decko pre svega jeste pogresio sto te je vukao dok su ga pucali takodje vidi se da pricas sa familijom/organizacijom na discord i oni se smeju i pucaju ih bukvalno je krindz za sta kacis ali nek admin odluci takodje posavetovao bi admina da trazi igracu da okaci duzi pov
Nisam ni u jednoj familiji ni organizaciji sto je najjace.

Stefke Stevdzovic

Player
Player
Vidis valjda da pise Stranac,da sam u familiji ili organizaciji pisalo bi im ime.

mantril420

Player
Player
Odsluzio sam kaznu u zatvoru i izasao iz zatvora i tada su me neki igraci ubili.Posle toga su mi ljudi iz vlade stavili lisice i posle su me digli.
Nakon toga su isti ljudi krenuli da pucaju njih i tada je igrac iz vlade krenuo da trci i puca dok me vuce sa lisicama.
povuci zalbu brate ovi sto su ti pomogli ce da dobiju kaznu pokazi samo lideru fiba pov

Sova Avos

Senior Administrator
Senior Administrator
Fino je rekao popustam drzanje, eh sad da li je bio bug ili nije fino stisnuo ugl lik nije namjerno prekrsio. Ovo stvarno nebi trebalo kaciti

USTVARI Nepravilan format tako da.....

Last edited:

Radovan Rakic

Player
Player
Pozdrav,
Ovu osobu sam priveo zato sto je bila pod sumnjom da je umesana u incident pucnjave kod zatvora, moja namera je bila da je privedem na ispitivanje. Medjutim, dok sam je vodio iznenada su me napala dvojica likova i poceli su pucati na mene. Odmah zatim sam stisnuo "X" kako bih popustio drzanje (i to sam rekao, sto se i cuje na snimku). Verovatno to sto je osoba ostala vezana nakon toga bio rezultat tehnickog problema (bug).

Karlo SizzLing

Player
Player
Kao 1.nepravilno napisana zalba
2.duzi pov od pocetka situacije
2.radis teski MG
3.Ovi ce dobiti za lagani G.P 6.15 ili MK
4.radis selfreport
5.ovaj sto te hapsio rekao je popusta drzanje i tu se desio BUG vjerovatno ili nije stisno tipku
Tako da glup si mi ko tri napusena kurca i to je to

Jason Fedredov

Player
Player
brate jes vidio ljudi legenda

Status
Not open for further replies.
Top Bottom