Povlacim zalbu
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pov od pocetkaOdsluzio sam kaznu u zatvoru i izasao iz zatvora i tada su me neki igraci ubili.Posle toga su mi ljudi iz vlade stavili lisice i posle su me digli.
Nakon toga su isti ljudi krenuli da pucaju njih i tada je igrac iz vlade krenuo da trci i puca dok me vuce sa lisicama.
ID:34949 PG, hapsenje bez razloga
Nisam ni u jednoj familiji ni organizaciji sto je najjace.Decko pre svega jeste pogresio sto te je vukao dok su ga pucali takodje vidi se da pricas sa familijom/organizacijom na discord i oni se smeju i pucaju ih bukvalno je krindz za sta kacis ali nek admin odluci takodje posavetovao bi admina da trazi igracu da okaci duzi pov
Vidis valjda da pise Stranac,da sam u familiji ili organizaciji pisalo bi im ime.Decko pre svega jeste pogresio sto te je vukao dok su ga pucali takodje vidi se da pricas sa familijom/organizacijom na discord i oni se smeju i pucaju ih bukvalno je krindz za sta kacis ali nek admin odluci takodje posavetovao bi admina da trazi igracu da okaci duzi pov
povuci zalbu brate ovi sto su ti pomogli ce da dobiju kaznu pokazi samo lideru fiba povOdsluzio sam kaznu u zatvoru i izasao iz zatvora i tada su me neki igraci ubili.Posle toga su mi ljudi iz vlade stavili lisice i posle su me digli.
Nakon toga su isti ljudi krenuli da pucaju njih i tada je igrac iz vlade krenuo da trci i puca dok me vuce sa lisicama.
brate jes vidio ljudi legendaOdsluzio sam kaznu u zatvoru i izasao iz zatvora i tada su me neki igraci ubili.Posle toga su mi ljudi iz vlade stavili lisice i posle su me digli.
povlacim zalbuPovlacim zalbu