mah brate ja sam banovan ali vidim da su momci koji se vole zezatinisam ja planirao to da uradim nego sam se zasreo tu i video sam sta sam video
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!mah brate ja sam banovan ali vidim da su momci koji se vole zezatinisam ja planirao to da uradim nego sam se zasreo tu i video sam sta sam video
generalno npc gang bang po ulicama, si ga cuo to je njegova ulica !okacio sam ih kao kolektiv jer su svi zajedno u tome
Ma napusi se jajageneralno npc gang bang po ulicama, si ga cuo to je njegova ulica !
Au sine pa ti se bodes1.Radis veliki fearrp i sedis bes straha pored nas 10 sa puskama u rukama
2.Cd udaras coveka koji je na motoru
3.Veliki CarBait
4.Namerno nabijanje warnova
1.Što bi se on plasio kad je na ulici(vas ukupno u fem nema 10)1.Radis veliki fearrp i sedis bes straha pored nas 10 sa puskama u rukama
2.Cd udaras coveka koji je na motoru
3.Veliki CarBait
4.Namerno nabijanje warnova
Niko mu nije brojao 5 sekundi taj 13403 radi čist g.p1.3 a i on ima prava da stoji na uliciJa vidim da ovde samo ID 13403 puca + brojano ti je 5 puta nisi se pomerio
Ti se bodes oboleli retardu nabijem te na kurac1.Što bi se on plasio kad je na ulici(vas ukupno u fem nema 10)
2.Kolko sam video vaša 3 člana su isto to uradila
3.Bodeš se
4.Bodeš se
Ti pricas tu nesto idi jedi govna ko sto jedes i cuti.1.Što bi se on plasio kad je na ulici(vas ukupno u fem nema 10)
2.Kolko sam video vaša 3 člana su isto to uradila
3.Bodeš se
4.Bodeš se
Ti si npc i maltretirano dete bez leve i desne strane mozga , gluplji si nego tikus debilcino glupageneralno npc gang bang po ulicama, si ga cuo to je njegova ulica !
Popusis mi ga elegantno usta ti serem pičko kosmičkaTi se bodes oboleli retardu nabijem te na kurac
Jebem li ti majcicu u pickicu pederu glupiPopusis mi ga elegantno usta ti serem pičko kosmička
Sisaj kuracJebem li ti majcicu u pickicu pederu glupi