sta je ovo ako je ovo ovo
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pod 1 prico sam mozes i vidit u video 2 puta sam ti reko kod mene... pod 2 snimam preko graficku <31. nisi pricao IG dok si mi izdao zahtev 2. cime ovo snimas da nije nesto ne dozvoljeno i sjebo si samog sebe
tebra kao prvo ovo sto si ti dosatvio nije dovoljno za bejting a kao drugo kad si mi izado zahtev nisi pricao IG a kao trece kvalitet ti je bas SHIT tako da ovde si ti smao najeboipod 1 prico sam mozes i vidit u video 2 puta sam ti reko kod mene... pod 2 snimam preko graficku <3
hahah brate moj ja si imam dokaz da sam ti brojo tako da to e to imam losii komp zato je losije tako da to je to,za baiting cu te stavit do vecerastebra kao prvo ovo sto si ti dosatvio nije dovoljno za bejting a kao drugo kad si mi izado zahtev nisi pricao IG a kao trece kvalitet ti je bas SHIT tako da ovde si ti smao najeboi
samo izvoli ovde jedino samo tvoj prekrsio pravilo da je izdao zahtev ja bi izasoa ali posto nije jebigabrate dolazis tu i smaras porodicu baitas stalno mogo sam te kacit tj jos mogu al necu se smaram sa tim glupostima
decko ja sam izdao zahtev 1000 pati imam i snimak sad cu da okacim pa videcemosamo izvoli ovde jedino samo tvoj prekrsio pravilo da je izdao zahtev ja bi izasoa ali posto nije jebiga