Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17794
Players nickname
Johnny Millions
Suspect ID
34660
Date of violation
Jul 3, 2023
Time of violation
18:14
Proofs
https://youtu.be/ziPwIq54Q0k

Johnny Laid

alright 🔥
Player
1. nisi pricao IG dok si mi izdao zahtev 2. cime ovo snimas da nije nesto ne dozvoljeno i sjebo si samog sebe

Johnny Laid

alright 🔥
Player
pod 1 prico sam mozes i vidit u video 2 puta sam ti reko kod mene... pod 2 snimam preko graficku <3
tebra kao prvo ovo sto si ti dosatvio nije dovoljno za bejting a kao drugo kad si mi izado zahtev nisi pricao IG a kao trece kvalitet ti je bas SHIT tako da ovde si ti smao najeboi

Martin Blacck

Player
Player
tebra kao prvo ovo sto si ti dosatvio nije dovoljno za bejting a kao drugo kad si mi izado zahtev nisi pricao IG a kao trece kvalitet ti je bas SHIT tako da ovde si ti smao najeboi
hahah brate moj ja si imam dokaz da sam ti brojo tako da to e to imam losii komp zato je losije tako da to je to,za baiting cu te stavit do veceras

Jankooo

Player
Player
brate dolazis tu i smaras porodicu baitas stalno mogo sam te kacit tj jos mogu al necu se smaram sa tim glupostima

Johnny Laid

alright 🔥
Player
brate dolazis tu i smaras porodicu baitas stalno mogo sam te kacit tj jos mogu al necu se smaram sa tim glupostima
samo izvoli ovde jedino samo tvoj prekrsio pravilo da je izdao zahtev ja bi izasoa ali posto nije jebiga

Martin Blacck

Player
Player

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Situacija traje preko 5min sto se jasno i vidi na zalbi Reviewed - Baiting | ID 17794 , tako da video je trimovan , editovan i okacen mi je samo dio situacije , a obzirom da je identicna situacija kao na zalbi koju sam vec naveo odgovor ce te dobiti tamo​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom