Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11087
Players nickname
josip pintaricc
Suspect ID
12122
Date of violation
Jan 23, 2022
Time of violation
17:18
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LrKu8HPOwZ0&t=40s

josip pintarić

Player
Player
Krenuo sam do auto piace sa prijateljima da pogledamo neka auta.U tom momentu dolazi čovjek ID 12122 do mene i pita me jel bi kupio auto.Ja ID11087 mu kažem u kojem je autu rjec.On me dovodi do svog auta i kaze to je taj auto jel bi ga htio kupiti na to ja odgovaram jedino ako se želis mjenjati za moj. I tako se mi dogovorimo za zamjenu.U ostalom sve se vidi na POV.I on meni kaže ajde ponudi mi svoj auto ja mu ponudio on je prihvatio.Kada je prihvatio uputio se do svog auta te skinuo ga sa piace i kazemi sjedaj u kola idemo do parkinga da ga podignem i da ti ga prodam.Kako sam sjeo u auto odvezli smo se do mozda pola puta i on stane ja ga upitam jesi li tu, on mi ne odgovara.I nakon par sekundi izađe iz igre.Molio bi da mi vratite auto i da ga kaznite.Puno hvala na saslusanju.Lp

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Ee ja sam to. Nema problema ja cu ti dat auto jer mi je bilo puknulo u glavi ili ti crashalo. Imam slabiji kompjuter. Napisao sam i na discordu u kanal u 17:35 ovaj tekst:

Ee ja se izvinjavam covjeku koji mi je prodao mercedes meni j epuklo u glavi i nmg ga vise naci ako se nades dosaj me i napisi mi poruku.
Hvala.

Taj tekst mozes viditi na kanalu #ćaskanje

Sutra cu ti dat moj auto jer stvarno nisam ja kriv i moze doci admin da vidi.

Te molim admina da procita sve i da me razumije oko mog problema i da ce mo se ja i prodavac koji mi je prodao mercedes viditi.
Hvala.

Markoooo

Player
Player
Pozdrav, ne bih da se miješam, ali i meni non-stop server buga i glicha, nekad i crasha. Tako da momka podržavam. Probajte se vas dvoje naći te da mu igrač broj 12122 vrati Mercedes. Lp

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Pozdrav, ne bih da se miješam, ali i meni non-stop server buga i glicha, nekad i crasha. Tako da momka podržavam, ali i je malo čudno. Probajte se vas dvoje naći te da mu igrač broj 12122 vrati Mercedes. Lp
Ja se slazem sa tim i hvala i tebi, ja cu mu naravno vratiti jer ne zelim probleme i niti da itko gubi vrijeme na nas. To je jednostavno do igrice. Hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom