Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34660
Players nickname
Martin Valujev
Suspect ID
17794
Date of violation
Jul 3, 2023
Time of violation
18:08
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qDaQlmJJ3Vc&ab_channel=pancev

Martin Blacck

Player
Player
Ja mislim da ovo nije u redu sta radi lik,ovo vec dva tri puta radi dojdu novi ljudi u fam neznaju za pravilo G.P 6.16 i on to namerno radi ja mislim ovo treba strogo da se kazni,jasno se vidi na povu sta radi on a losii je kvalitet radi mog kompa a isto i zvuk neznam koji kurac e sta se necuje od discord a moj e super

Johnny Athlete

Player
Player
ja samo molim administraciju da zatraze bolji kvalitet i da proverite cime ovaj decko snima hvala unapred sta je ovo ako je ovo ovo

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Ja sam stvarno pokusao da probam da razumijem ali neki djelovi su toliko loseg kvaliteta da nije moguce samim time ja ne mogu da prihvatim ovaj POV
Dostavite pov na kojem jasno vidim i cujem dokaze
Za dostavu imate 10h​

Jankooo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Ja sam stvarno pokusao da probam da razumijem ali neki djelovi su toliko loseg kvaliteta da nije moguce samim time ja ne mogu da prihvatim ovaj POV
Dostavite pov na kojem jasno vidim i cujem dokaze
Za dostavu imate​
razumijelo se ono sto se treba razumijeti vidi se kako mu broji svaki put i svaki put baita ulazi u dvoriste krenemo mu brojat pa izade odaljimo se malo od njega i onda opet isto radi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom