al buk zato je dobio fear rp i clear inventorisine sam sebe si okacio, nemas straha za zivot vidis koliko su ti pusaka upereili, ne dropas stvari, ne igras po rp situaciji.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!al buk zato je dobio fear rp i clear inventorisine sam sebe si okacio, nemas straha za zivot vidis koliko su ti pusaka upereili, ne dropas stvari, ne igras po rp situaciji.
Decko mi svi na twinkovina , a ti pricas sa smo izasli iz hotelaMomci tek ste izasli iz hotela, prozivate igraca koji je prosao mnogo vise rp situacija od vas i na drugim serverima i ovde, ovo sto je on uradio jeste fear ali ne daje vam za pravo da ga vredjate ooc i da njegova postignuca omalozavate.U redu je da vi njega ICly prozivate, ali forum je ooc starije morate da postujete regardless od situacije(izuzetak: stariji je pedofilcina tad mozete krv da mu popijete) to je to od mene.
Fib je prvi poceo sa puca mi smo uzvratili nije 6.15Za Administratore: Kaznjen sam vec za ovu situaciju od strane Ricarda Darkina, tako da me ne mozete kazniti ponovo, to proverite sami u logovima. Cisto da ne dodje do zabune. Ricard je trazio da okacim ceo POV sto sam uradio u ova dva snimka. I zahtevam da bude fair play i budu kaznjeni sto su zapoceli sem tog 6.15 i MG itd pogresno Roleplay. Sakal Nema fear ako RP pocinje na MG nacin.
kakve to veze ima ako vas ja ne znam, sakal vas ne zna, ko ce da vas zna? jedino lukas youkai ako ste ispod 15 sve iznad 15 matoro za njegaDecko mi svi na twinkovina , a ti pricas sa smo izasli iz hotela
npcMomci tek ste izasli iz hotela, prozivate igraca koji je prosao mnogo vise rp situacija od vas i na drugim serverima i ovde, ovo sto je on uradio jeste fear ali ne daje vam za pravo da ga vredjate ooc i da njegova postignuca omalozavate.U redu je da vi njega ICly prozivate, ali forum je ooc starije morate da postujete regardless od situacije(izuzetak: stariji je pedofilcina tad mozete krv da mu popijete) to je to od mene.
FiB on deportVideli su ID:8317 koji je nosio balaklavu i nije bio u FIB odelu. Nazvali ga Sakalom, dzekpotom, skupljali metkove sa poda i pucali u isto vreme, lider familije radio RP2WIN jer su me ubili minimum 4 puta i dizali 4 puta.. uglavnom kolektivna odgovornost jer je bilo vise 3 i vise clana porodice kada je prekrseno sve ovo. Cesto zovu i bejtaju FIB da dodje na neku lokaciju ne bi li radili kostantni 6.15. bez imalo ikakvog RP-a jer su samo DM igraci. Tako da zahtevam Warn neformalnoj porodici sto i jeste po zakonu. Kakav god da je. Sakal Polumental se ne boji od igraca koji ga prepoznaju po ID, to jednostavno nije moguce niti ce ikada biti. Igraci nisu bili fer play tako da nisu ni zasluzili moju paznju. Mene ne mozete kazniti za FearRP. Pitajte Darkin Richarda zasto ne smete.
RpWIN Leadera i OOC pominjaje reci koje ne smeju da se pominju, pogotovo od ove decurlije.
FIB on TOP!
sad ces 60 dana da se odmaras
Kupili fam posle dobijanja neformalne pola ljudi ih kace,nisu oni ni za r od rp culiVideli su ID:8317 koji je nosio balaklavu i nije bio u FIB odelu. Nazvali ga Sakalom, dzekpotom, skupljali metkove sa poda i pucali u isto vreme, lider familije radio RP2WIN jer su me ubili minimum 4 puta i dizali 4 puta.. uglavnom kolektivna odgovornost jer je bilo vise 3 i vise clana porodice kada je prekrseno sve ovo. Cesto zovu i bejtaju FIB da dodje na neku lokaciju ne bi li radili kostantni 6.15. bez imalo ikakvog RP-a jer su samo DM igraci. Tako da zahtevam Warn neformalnoj porodici sto i jeste po zakonu. Kakav god da je. Sakal Polumental se ne boji od igraca koji ga prepoznaju po ID, to jednostavno nije moguce niti ce ikada biti. Igraci nisu bili fer play tako da nisu ni zasluzili moju paznju. Mene ne mozete kazniti za FearRP. Pitajte Darkin Richarda zasto ne smete.
RpWIN Leadera i OOC pominjaje reci koje ne smeju da se pominju, pogotovo od ove decurlije.
FIB on TOP!