5.11 Zaposlenici LSPD / FIB / SAHP / NG / GOV / EMS ne mogu koristiti službena vozila za osobnu uporabu. | Usmeno upozorenje.
Volite li kukumare ?
Volite li kukumare ?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa kad sve znate sto ne pogledate ko je ubacio tog lika ? HAHAHAHAHHAHSamo dokazujete da ste ubacili coveka sa ciljem da nabijate warnove
vratilo im se vec, kad milovan uzeo fib HAHAHAHAHAHAH mate kako da ubijem armstronga ni jetstreamov mac ne pomaze?Koliko bolesno i ,,duhovito" ,dogovoreno da jedan krši ,a drugi snimi ..
Pritom je ovaj postao pripadnik Fiba kako bi mogao da pripomogne u celom planu,tako što će kršiti pravila..
Mislim da svako iole sa mozgom vidi o čemu je reč.. Ali devojčice,vratiće Vam se sve to,samo polako ..
DATUM i vrijemeKoriscenje voice changera da bi usli u organizaciju sa ciljem nabijanja warnova. Verujem da ste ponosni
AHAHAHHAHAHHA BOJAN KOVACIC PRAVA ZRTVA U SVEMU OVOMESvi su uznemireni i ne vjeruju da netko može nabijati warnove, stvarno ne vjerujem
Rejected - Fail RP RP2WIN | MASS RULE BREAK GOV
SVE SE VIDI U POV NE ZELE DA ME USLUZE ZATO STO ZNAJU KO SAM RADE RP TO WIN I FAIL RPgta5grand.comRejected - Zalba na GOV
Sta je bre ovo ljudi,gde je vlada kad je najpotrebnija da bude tu za gradjane,da se prodaju dozvole za oruzje,da nam prodaju osiguranja za kucu da ne bi placali posle kazne od 100 k. Dokle je stigla ova 'vlada'. Gde su ljudi ispred vrata. Nemojmo tek u DOC da proveravamogta5grand.comApproved - FailRp I GOV
Dobar dan pre svega, u prilogu je video koji dokazuje da u zatvoru nema ni jednog vladinog sluzbenika.Pozdrav :)!gta5grand.com
nene, problem je sto netko nema vremena da u sredini radnog tjedna sjedi u igrici ispred virtualne zgrade u 12 sati i bleji u praznoAHAHAHHAHAHHA BOJAN KOVACIC PRAVA ZRTVA U SVEMU OVOME
ali nitko nije pitao za tvoje misljenje1. Dostavite validne dokaze na youtube streamable nije dozvoljena platforma sa svim slojevima.
2. na (snimku koji nije dozvoljen) se vidi da gospodin radi pg udara od vozilo te nastavlja normalno putanju.
3. iskreno nema smisla FIB radi 24-7 uvjek na duznosti tako da po pravilu bi trebalo da uvjek ima vozilo u pripravnosti.
ovo je iskreno moje misljenje nadam se da ce administracija odluciti pravedno.
Kakve to veze ima sa ovim fibom ili sa liderom ovim?Svi su uznemireni i ne vjeruju da netko može nabijati warnove, stvarno ne vjerujem
Rejected - Fail RP RP2WIN | MASS RULE BREAK GOV
SVE SE VIDI U POV NE ZELE DA ME USLUZE ZATO STO ZNAJU KO SAM RADE RP TO WIN I FAIL RPgta5grand.comRejected - Zalba na GOV
Sta je bre ovo ljudi,gde je vlada kad je najpotrebnija da bude tu za gradjane,da se prodaju dozvole za oruzje,da nam prodaju osiguranja za kucu da ne bi placali posle kazne od 100 k. Dokle je stigla ova 'vlada'. Gde su ljudi ispred vrata. Nemojmo tek u DOC da proveravamogta5grand.comApproved - FailRp I GOV
Dobar dan pre svega, u prilogu je video koji dokazuje da u zatvoru nema ni jednog vladinog sluzbenika.Pozdrav :)!gta5grand.com
nema pero samo komentiram da je nekima koji su upravo to radili nepojmljivo da to netko drugi moze raditKakve to veze ima sa ovim fibom ili sa liderom ovim?