By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta je tu gp 6.15 jel si ti neki noviji u grandu ili nisi citao pravila? ti si im odbrojao 5sec i prvi si krenuo da pucas, nisu ti oni krivi sto ih nisi ubio pritom njih troje su imali samo 1 pusku na glavi od tebe sto znaci da nemaju straha za zivot jer ih je vise, glupa zalbaLagani gp 6.15
Kada pucas na nekog moras da brojis 5 sekunde, kada neko vraca paljbu ka tebi mora da broji 5 sekunde. Oni nisu brojali i prekrsili su GP 6.15. Pitaj seniore pa ces dobiti isti odgovor kao sto sam ti ja napisao. Malo prouci pravila pa onda nesto seri ovde, uzivaj mi i spremi 1 milion da skines warn na porodicu.sta je tu gp 6.15 jel si ti neki noviji u grandu ili nisi citao pravila? ti si im odbrojao 5sec i prvi si krenuo da pucas, nisu ti oni krivi sto ih nisi ubio pritom njih troje su imali samo 1 pusku na glavi od tebe sto znaci da nemaju straha za zivot jer ih je vise, glupa zalba
kao prvo nas je 2 iz iste fam a 3 lik nije tako da nistaa od warnaLagani gp 6.15
Pa normalno da nije iz tvog fama kad ste ga izbacili da ne bi dobili warn, ali administratori vide i to. Uzivaj mi i osiguraj 1 milion da skines warn.kao prvo nas je 2 iz iste fam a 3 lik nije tako da nistaa od warna
2 strvar nemas strah za zivot ides na nas 3
i 3 stvar panela uopce nismo imali takoo da deckoo udari sam sebe
ahaahahahah kao prvo ja nisam iz tog fama nego mi je smesna zalba pa sam je pogledao a kao drugo sine zar ne vidis da ih je troje i ti njima brojis? nemas straha za zivot i tjt, ti si mislio da ces ih ubiti? a pritom imaju pancire a ti sam gde ti je logikaKada pucas na nekog moras da brojis 5 sekunde, kada neko vraca paljbu ka tebi mora da broji 5 sekunde. Oni nisu brojali i prekrsili su GP 6.15. Pitaj seniore pa ces dobiti isti odgovor kao sto sam ti ja napisao. Malo prouci pravila pa onda nesto seri ovde, uzivaj mi i spremi 1 milion da skines warn na porodicu.
Onda nemoj da se mesas, kad nemas pojma i idi uci pravila. Logika je da ih mogu sve pobiti.ahaahahahah kao prvo ja nisam iz tog fama nego mi je smesna zalba pa sam je pogledao a kao drugo sine zar ne vidis da ih je troje i ti njima brojis? nemas straha za zivot i tjt, ti si mislio da ces ih ubiti? a pritom imaju pancire a ti sam gde ti je logika
Briga me za tvoj video ide vama warn, pa ti namestaj sledeci put nama warn.i evo ti video gdje sam ti brojao
on je u Omerti kralju a hvala Bogu mogu vidjeti u logovima pa nek vide ahahahPa normalno da nije iz tvog fama kad ste ga izbacili da ne bi dobili warn, ali administratori vide i to. Uzivaj mi i osiguraj 1 milion da skines warn.
pa sto ih nisi onda ubioOnda nemoj da se mesas, kad nemas pojma i idi uci pravila. Logika je da ih mogu sve pobiti.
jesi ti prso druze zar ne vidis da si imao 3 puske na glavi nisi imao straha za zivot normalno je da cete ubitiBriga me za tvoj video ide vama warn, pa ti namestaj sledeci put nama warn.
otkud ti smijes snimati preko streamsnable?Lagani gp 6.15
druze ti se ne bojis za svoj zivot? ides jedan na tri,bravo za tebei evo ti video gdje sam ti brojao
Nema veze dobit ce on za FearRP vi Warndruze ti se ne bojis za svoj zivot? ides jedan na tri,bravo za tebe
SNIMATI PREKO STREAMABLE HAHAHAHHAotkud ti smijes snimati preko streamsnable?
to je platforma na kojoj mozes da uploudujes video isto kao youtube, vidi se kolko si informisan i koliko znas pravila sam si se pokopaootkud ti smijes snimati preko streamsnable?
evo i moj pov di se lagano cuje di broji a ti sto nemas straha za svoj zivot stacu ti jaLagani gp 6.15