Nisu dali uslov i vec su na 2 sekunde pogodili me 1 i fino se vidi gdje su dovrsavali
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a kad sam se ja vratio i tko je to LTA napravio? a ja sam se vratio nakon 15 min tako da decko ohladi.LTA, mass mg.. Ti ulazis u dvoriste kao znas da je neko tu sa pancirima i shotkama i jos pijes sok.. takodje nakon sto si umro ti se secas gde si umro i vracas se u fam? Dobra vam ta logika ala sta vi kacite
carobno se secas da imas panele tu i carobno znas da trebas da stavis pancir i da popijes sok pre nego sto udjes u dvoriste, pritom niko od tvojih nista nije javio na radioa kad sam se ja vratio i tko je to LTA napravio? a ja sam se vratio nakon 15 min tako da decko ohladi.
pa kako se necu sjecati da panele imam,kad te ubije neko ja koliko znam ne gubis sjecanje na cjeli dan. decko ajde molim vas naucite pravila ljubim vascarobno se secas da imas panele tu i carobno znas da trebas da stavis pancir i da popijes sok pre nego sto udjes u dvoriste, pritom niko od tvojih nista nije javio na radio
ouuu ode za g.p. 6.17 ne snimas sve slojeveevo braco ko je javio da ste tu,pozdrav i ugodan dan vam zelim.pozdrav
sve se vidi sta treba da se vidiouuu ode za g.p. 6.17 ne snimas sve slojeve
vidi se da ne snima sve slojeve taman tolikosve se vidi sta treba da se vidi
+ radis PG pricas na radio sa sotkomevo braco ko je javio da ste tu,pozdrav i ugodan dan vam zelim.pozdrav
a sta ti jos treba druze da se vidi? vidi se da je javljeno i to je to,ako ti treba ceo pov nije problem dobices ga.pozzvidi se da ne snima sve slojeve taman toliko
vidi se da ne snima sve slojeve taman toliko