Pozdrav pisem po ne znam koji put vec, znaci ovako dobio sam ban za G.P 1.1 60 dana ban napiso sam zalbu i mujo mi je reko datum 29.06.2023 e ovako dan pre toga sam ja igro sa prijateljem grand nismo rpali samo smo pricali i radili smo nesto oko familije ja sam share screeno na discu jer sam mu nes pokazivo onda sam izaso iz granda pa uso opet jer sam si ubacivo Skin za Revolver ja sam share-o kako sto sam reko i on mi je vidio mail a meni je bilo ukljuceno prikazivanje passworda on mi je vidio i pass posle tog sam ja izaso iz igrice izaso iz call-a i on mi je uso na acc kratko jedno 2-3 minuta maks 5min i proverivo mi je acc ne znam zasto i zbog njega sam dobio ban mnogo sam bio ljut na njega i psovo sam ceo dan ne znam sta jos sve sam mu izgovorio. Ja bih vas zamolio da mi oprostite jer ja zelim da igram na serveru, prihavtam bilo sta samo da mi se makne kazna ili makar da mi se smanji kazna brisanje novca bilo sta prihvatam jer zelim da nastavim sa igrom da se zabavljam jer od kad sam doso na grand sam upozno mnogo prijatelja sa kojima sam jos u kontaktu. I jos jednom cu rec prihvatam bilo sta da mi se smanji ili makne kazna hvala.
Kire Ccds
Kire Ccds