Naime gospodin sa snimka dolazi do mog taksija i nudi rp tiket, i kaže da vredi 150k, odlazimo do banke kako bih podigla novac, ja dižem novac i izlazim i on meni nudi da mi proda njegov auto ISSI za 150k, a pritom priča kako brzo moram prihvatiti ponudu kako ne bi istekla, ja odbijam tu ponudu i krećem u pravcu mog taksija jer lik očigledno skamuje, na šta on vadi shotgun i kreće da me puca bez odbrojavanja i bez ikakvog RP razloga, onesvešćuje me jednom i odlazi, vraća se posle ne punih 30 sekundi i pravi se da ne zna šta se desilo, diže me bez pravilnog opisivanja situacije koju trenutno vrši, a i to što priča je jako nekulturno i uvredljivo, posle toga se udaljava i vraća, ja pokušavam da udjem u moj taksi koji je bio zaključan ali sam ja zaboravila na to, na šta on govori da ga otključam,( takođe se čuje da priča preko discorda o IC stvarima ali to nije moj deo da sudim o tome) . Ponovo me onesvešćuje bez ikakvog RP razloga i odbrojavanja i ponovno odlazi nakon čega se ne vraća. Molim da se lice adekvatno kazni kako se ove situacije ne bi dešavale opet.
Last edited: