Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36836
Players nickname
Deni Deviito
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 6, 2023
Time of violation
2:49
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LgzXrWReQjM

Konte Elpatron

Player
Player
dokle god su ovakvi ljudi na serveru kao ti i tebi slicni ljudi ce odlaziti sa njega. treba da te bude sramota sta si okacio ovde na forum...
sramota

Renato Baresic

Player
Player
Sta se druže vidi u Povu kako dolazis na privatni posjed u krađu panela a da nisi čak ni rekao ,krađa panela imas 5 sekundi da se udaljiš,onda ciljaš u lika normalno da je pucao kad je vidio da si ga nišanio neće stojat i gledati u tebe dok ga ti nišaniš ili pucaš ?Smješan si nauči se pravilima i dođi tek onda na panele čekam te 😉I kolko se može vidjeti da to nije pov od početka situacije pucao si ti i prije samo si otisao ispred kuce dok nisi upalio snimanje i onda se vratio i čekao si da te ubije da ispadne kao da je to,to .Postavi pov od pocetka situacije 😆

Last edited:

Denis Denko

Player
Player
Sta se druže vidi u Povu kako dolazis na privatni posjed u krađu panela a da nisi čak ni rekao ,krađa panela imas 5 sekundi da se udaljiš,onda ciljaš u lika normalno da je pucao kad je vidio da si ga nišanio neće stojat i gledati u tebe dok ga ti nišaniš ili pucaš ?Smješan si nauči se pravilima i dođi tek onda na panele čekam te 😉I kolko se može vidjeti da to nije pov od početka situacije pucao si ti i prije samo si otisao ispred kuce dok nisi upalio snimanje i onda se vratio i čekao si da te ubije da ispadne kao da je to,to .Postavi pov od pocetka situacije 😆

Denis Denko

Player
Player
a sade mi je krivo kako ces se osecati ruzno kada lazete hahah nebrinite ja snimam 24/7 ja bi se sada osecao bas ruzno kad se predpostavi da lazem neznam al nadam se da ima kazne za takve lazne izjave veliki poz od mene nadam se da ucite na vasim greskama

Renato Baresic

Player
Player
Kako god opet nije to cjeli pov druze ti si ubijen i dolazis na isto mjesto svi znamo nakon kolko minuta smiješ tu da se vratiš ,daj pov od pocetka situacije cjele a ne pov od minuta vise sto si snimio .Neke stvari se moraju poštivati to i sam znas .

Konte Elpatron

Player
Player
dokle god su ovakvi ljudi na serveru kao ti i tebi slicni ljudi ce odlaziti sa njeg
sramota sto vi nepostujete pravila servera kao lider org.
to nije ceo snimak situacije vidi se da dolazis tacno na mesta na koja dolazias svaki dan da bejtujes ljude i da ubijas bez brojanja tako da necu da ti objasnjavam kad ti i tvoj drugar dolazite znate sve ... sto se tice tvog pov snimka vidi se tacno da ti je odbrojano sekunde nismo hteli da pucamo dok ti nisi uperio pusku u mene vidi se tacno da sam sklonio pistolj pa tek onda pucao... nisi naveo razlog zasto si uperio pusku u mene a stojis kod panela ... na kraju kad sam ti prisao reko sam ti 2 puta da ti je odbrojano i to je to...

Denis Denko

Player
Player
to nije ceo snimak situacije vidi se da dolazis tacno na mesta na koja dolazias svaki dan da bejtujes ljude i da ubijas bez brojanja tako da necu da ti objasnjavam kad ti i tvoj drugar dolazite znate sve ... sto se tice tvog pov snimka vidi se tacno da ti je odbrojano sekunde nismo hteli da pucamo dok ti nisi uperio pusku u mene vidi se tacno da sam sklonio pistolj pa tek onda pucao... nisi naveo razlog zasto si uperio pusku u mene a stojis kod panela ... na kraju kad sam ti prisao reko sam ti 2 puta da ti je odbrojano i to je to...
to je cela situacija vidi se odakle sam doso ako traze administratori jos duzi pov nije problem vi meni niste ni brojali ni rekli da izadjem ukoliko ste vi brojali postavite vas pov i to je to

Konte Elpatron

Player
Player
sramota sto vi nepostujete pravila servera kao lider org.
ja postujem pravila kao lider familije i zelim da igram na ovom serveru i zelim da sto vise prijatelja igra samnom na ovom serveru i da se borim protiv takvih ljudi kao sto si ti i tebi slicni a sto se tebe tice tvog igranja rp ovde na serveru mnogi ljud se zali na tebe i kako imaju problem sa tobom... slobodno neka mi se da kazna ako ti je to bila zelja da bi se ja lose kao osecao ili nesto slicno ili da ti ispunis neki hir ili da dokazes nesto bicu mesesc dana dana ako treba ban da dobijem neka dobijem ali uvek cu se vratiti da se borim da se server ocisti od takvih toxic igrca kao ti i tebi slicni... necu vise da trosim vise vreme na tebe... neka administracija odluci

Pablo Kobra

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 42945 dobit će kaznu za G.P 6.15
  • Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom