Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11148
Players nickname
Drasko Black
Suspect ID
5144
Date of violation
Jul 7, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_Z5UPDYgjZ8

Drasko

Player
Player
Sve se vidi i cuje, Lik pocinje da prica zasto vas lik "Baita" Gde krsi pravilo MG, onda pocinje da bezi na pijacu gde krsi pravilo zelene zone 1.3 (1.3 Zabranjeno je napuštanje RP situacije pridruživanjem u zelenoj zoni), a nakon toga rentuje kola, vraca se u ghetto i pocinje da nas gazi gde krsi pravilo VDM, zamolio bih administraciju da se ovo kazni, hvala unapred!

KIngadin kingic

Player
Player
Ko prvo I prvo vi radite MG citav dan preko discorda pricate bio je samo 1 vas I mi smo ga pucali i onda je poceo da baita I onda od jednom se jos jedan stvorio I poceli ste robat me I ja sam poceo bjezat zato sto je jedan vas naciljao u mog prijatelja I bila je jedna puska nad mojom glavom imo sam pravo bjezat

Drasko

Player
Player
Ko prvo I prvo vi radite MG citav dan preko discorda pricate bio je samo 1 vas I mi smo ga pucali i onda je poceo da baita I onda od jednom se jos jedan stvorio I poceli ste robat me I ja sam poceo bjezat zato sto je jedan vas naciljao u mog prijatelja I bila je jedna puska nad mojom glavom imo sam pravo bjezat
da al ne u green zonu bato

KIngadin kingic

Player
Player
Imas li klip? ti jedino imas klip kako ja bjezim u green zonu a ja poslje nisam nikog zgazio nego je moj prijatelj samo sjedo vama u kola i tjt...

withlock32

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam PRIHVATITI ovu žalbu !

•ID 5144 Dobit ce kaznu za P.Z.Z. 1.3 + MG

(zabranjeno je napustanje RP situacije pridruzivanjem zelenoj zoni plus spominjete rijeci "bejtanje" gdje direktno mješate ic i ooc )

•ID 36169 Dobit ce kaznu za VDM
(zabranjeno je gaziti vozilom igrače)

Stefan Micevic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 5144 dobit će kaznu za PZZ 1.3
  • Napustanje RP situacije bjezanjem u GZ.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom