Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36836
Players nickname
Denii Devito
Suspect ID
33846
Date of violation
Jul 7, 2023
Time of violation
16:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_kUTa2Zrqaw

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Volim samo što SAHPOVCI rade svoj posao maksimalno i bez dlake na jeziku

Odmah ti je rekao da se udaljiš od vozila i brojao 5 sekundi

Nisi se udaljio , nego glumiš nešto
Čovjek ispravno postupio po pravilima i ćao

Imao si parking gdje lijepo parkirati šta se žališ , da si bio u Banci , to ti ne daje zapravo da parkiraš gdje hoćeš

Vozilo je već došlo da diže auto , tako da sve je po zakonu ic i pravilima servera

Sad čekamo da se žalba odbije i to je to
FAIL RP i GP 6.15 za igrača. Nema potrebe da ovo pravdaš niti da hvališ nego da ga izbaciš iz SAHP-a . Mogao mu je da napiše kaznu za parking i to je to, Vozila se slepaju samo ako vozilo stoji dugo na tom mjestu i ako smeta i ako neće da pomjeri auto, a u ovom slučaju ovo je klasični RDM, Odakle on zna ko je to, zamisli da je ovo bio npr tajni agent ili zaposlenik neke državne organizacije ? Niti mu je uzeo pasoš niti ništa. Očajan RP, pogotovo što ga je uhapsio zbog ovoga.

Denza Washington 🔥

Player
Player
FAIL RP i GP 6.15 za igrača. Nema potrebe da ovo pravdaš niti da hvališ nego da ga izbaciš iz SAHP-a . Mogao mu je da napiše kaznu za parking i to je to, Vozila se slepaju samo ako vozilo stoji dugo na tom mjestu i ako smeta i ako neće da pomjeri auto, a u ovom slučaju ovo je klasični RDM, Odakle on zna ko je to, zamisli da je ovo bio npr tajni agent ili zaposlenik neke državne organizacije ? Niti mu je uzeo pasoš niti ništa. Očajan RP, pogotovo što ga je uhapsio zbog ovoga.
Slažem se nisam dobro POV vidio i čuo nisam bio kući

withlock32

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam PRIHVATIT ovu žalbu !

• ID 36836 Dobit će kaznu za G.P. 6.15
Prije nego što nekoga upucate izdajte im uslov pa onda brojite , vi ste poceli brojati a niste izdali uslov i na kraju ste ubili igraca

Lacman Kurtzman

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite POV od početka pa do kraja situacije.
    Imate 6 sati da dostavite POV.
NAPOMENA: Svaki OFF-TOPIC na ovoj žalbi biti će kažnjen.

Denis Denko

Player
Player
nerazumem sta zelite ovde pise da je kaznu dobio decgo za gp 6.15 jel ste nesta vi pogresili

a ovo je cela situacija koliko treba jos vise vidi se kako deco kolazi kolima i gde me je ubijo sta hocete vise d vidite kad sam stavio ovu zalbu. I vi ovde nevidite nijedan prekrsaj da bi ga kaznili.

Last edited:

Joe Masseria

Player
Player
nerazumem sta zelite ovde pise da je kaznu dobio decgo za gp 6.15 jel ste nesta vi pogresili

a ovo je cela situacija koliko treba jos vise vidi se kako deco kolazi kolima i gde me je ubijo sta hocete vise d vidite kad sam stavio ovu zalbu. I vi ovde nevidite nijedan prekrsaj da bi ga kaznili.
Cirkus brate moj ,pricali smo o ovome ....

Status
Not open for further replies.
Top Bottom