Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20415
Players nickname
Filip Senna
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 5, 2023
Time of violation
23:04
Proofs
https://youtu.be/fULktW6G7TU

Ivica Bakar

Player
Player
Sve se vidi u snimcima, familija bloody notes nam je prvo opljackala kucu pa nas je ubila, i onda zapocela raid. Zbog pljacke kuce nismo mogli skladiste da otvorimo.
Prvi snimak je kreci od 1min jer sam njega stavio kao dokaz da su nam opljackali kucu.

2.
3.
Mgate, videli ste notifikaciju, pricate preko discorda cela fam

Filip Hugo

Player
Player
Zamolio bih bez komentara od ljudi koji se lazno predstavljaju. Ognjene Stojce ne moras da se predstavljas kao Ivica Bakar

Bigy_Angel

Player
Player
nije mg posto sam bio ispred ulazn

Sve se vidi u snimcima, familija bloody notes nam je prvo opljackala kucu pa nas je ubila, i onda zapocela raid. Zbog pljacke kuce nismo mogli skladiste da otvorimo.
Prvi snimak je kreci od 1min jer sam njega stavio kao dokaz da su nam opljackali kucu.

2.
3.
4v2 padate hahahha

Viktor Mladen

Player
Player

2.
3.
Ruke nemate

Ognjen Kartel

Player
Player

2.
3.
Oglasavam se povodom ove zalbe jer je moja fam okacena za mass.U prvom POVu, vas 3-4 pricate na discordu i dajete inforamcije IC, kada ste usli u kucu, udarate rukama na pusku, pricate sva 3 dok ste mrtvi, ID 19083 je MGao tako jer je nakon sto je umro kickao coveka koji ga je ubio iz bloodsa.2) POVovi su ti iseckani, posalji sve od poccetka bez seckanja POVova , 2. POV 19083 govori da ce ga kickati iz Bloodsa, gde i jeste ucinio, mozete proveriti u logovima. Za kraj, sva 3 MGate, tako da ako ne dobijete warn ja stvarno ne znam.

Filip Hugo

Player
Player
Nisam seckao snimke jer stvarno nemam potrebe za tim, snimci su kraci jer sam ih ranije sacuvao da mi ne bi kresalo. Udario sam ga jednom i to slucajno. Nema potrebe da se pise vise admini ce ostalo da odrede.

Veljko Kartell

Player
Player

2.
3.
Pljacka nema veze sa raid-om.Kada se raid zapocne to je isto kao da se pljacka kuca.Ne moze se uci u kucu dok je raid to bi trebalo da znas ako si lider familije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom