Robaju me u kuci mislim sve je jasno
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Lagani warnicSto se tice njegovog pricanjna.
Ovo vam je cisti Bag mikrofona-(Desava se cesto, kada ste odmaknuti od igraca on vas cuje kako mu pridjete vas glas pukne)-.
Kako ga je pretrazio bez podignutih ruku?Sto se tice njegovog pricanjna.
Ovo vam je cisti Bag mikrofona-(Desava se cesto, kada ste odmaknuti od igraca on vas cuje kako mu pridjete vas glas pukne)-.
Ovakvu glupost samo oni mogu napravit, svi dosli iz hotela ne znaju sta je PG a prave se pametni kako netko nema strah za životRobaju me u kuci mislim sve je jasno
sta je sa rukama..Robaju me u kuci mislim sve je jasno
nema veze sto se on ne cuje liik me roba u njegovoj kuci koja je u sred gradaSto se tice njegovog pricanjna.
PG RADI TVOJ IZ TE NPC FAMILIJEovako ne mogu te nazvati igracem jer to nisi niti nekim dobrim covekom ili liderom sta vec jesi jel je vasa familija vec dobila 3 warna i menjala lidera i naziv familije...sad kad ste opet dobili neformalnu dobili ste 2 warna tako da necu da pricam o vama dalje jer vi ne postujete pravila grada a sto se tice clanova vasih u gradu se zna kako se ponasate i koje su zalbe na vas i igrace tj clanove ...
sto se tice tvog pov snimka dosao si namerno da nabijes warn familiji jer mislis da si pametan... opljckao si kucu i kazi mi pravilo gde ja ne smem da tebe robam a ti si mene pokrao u mojoj kuci familijarnoj jer sam ja lider te familije. sto se tice toga da ne moze da se roba pitaj administraciju dali se to vodi kao grad ili prigradsko naselje i ja mogu da te robam u svom dvoristu jer je to fam.. tako da nemoj da se pravis pametan sto se tice glasa mog vidi se da mi je puko 2 puta mikrofon i da si odbio robanje... KO JE KO VIDI SE NA SNIMKU TAKO DA NECU TROSITI VREME NA TAKVE LJUDE KAO STO SI TI I TEBI SLICNI. administracija neka odluci ja cu postovati sve kao i do sada. Ourmoney
a da ne pricam o ovoj 3 koji su ga pucali bez brojanjaovako ne mogu te nazvati igracem jer to nisi niti nekim dobrim covekom ili liderom sta vec jesi jel je vasa familija vec dobila 3 warna i menjala lidera i naziv familije...sad kad ste opet dobili neformalnu dobili ste 2 warna tako da necu da pricam o vama dalje jer vi ne postujete pravila grada a sto se tice clanova vasih u gradu se zna kako se ponasate i koje su zalbe na vas i igrace tj clanove ...
sto se tice tvog pov snimka dosao si namerno da nabijes warn familiji jer mislis da si pametan... opljckao si kucu i kazi mi pravilo gde ja ne smem da tebe robam a ti si mene pokrao u mojoj kuci familijarnoj jer sam ja lider te familije. sto se tice toga da ne moze da se roba pitaj administraciju dali se to vodi kao grad ili prigradsko naselje i ja mogu da te robam u svom dvoristu jer je to fam.. tako da nemoj da se pravis pametan sto se tice glasa mog vidi se da mi je puko 2 puta mikrofon i da si odbio robanje... KO JE KO VIDI SE NA SNIMKU TAKO DA NECU TROSITI VREME NA TAKVE LJUDE KAO STO SI TI I TEBI SLICNI. administracija neka odluci ja cu postovati sve kao i do sada. Ourmoney
robate u vasoj fam kuci koja je u vinwood sto je deo grada a ne smes robati u gradu ni u svojoj kuci ni u dvoristu ako ti je kuca u gradu mozes lepo da pitas admina nekog seniora i odgovorice ti istoovako ne mogu te nazvati igracem jer to nisi niti nekim dobrim covekom ili liderom sta vec jesi jel je vasa familija vec dobila 3 warna i menjala lidera i naziv familije...sad kad ste opet dobili neformalnu dobili ste 2 warna tako da necu da pricam o vama dalje jer vi ne postujete pravila grada a sto se tice clanova vasih u gradu se zna kako se ponasate i koje su zalbe na vas i igrace tj clanove ...
robate u vasoj fam kuci koja je u vinwood sto je deo grada a ne smes robati
ti si specijalan smes svuda da robasovako ne mogu te nazvati igracem jer to nisi niti nekim dobrim covekom ili liderom sta vec jesi jel je vasa familija vec dobila 3 warna i menjala lidera i naziv familije...sad kad ste opet dobili neformalnu dobili ste 2 warna tako da necu da pricam o vama dalje jer vi ne postujete pravila grada a sto se tice clanova vasih u gradu se zna kako se ponasate i koje su zalbe na vas i igrace tj clanove ...
ovo je sve ne znam sta se vise ne vidi????Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji- od pocetka.
- Imate rok 12h
Sve se vidi na povNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji- od pocetka.
- Imate rok 12h