Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lazna optuzba za Vredjanje porodice I ID 1328

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5267
Players nickname
Stefan Savija
Suspect ID
1328
Date of violation
Jan 24, 2022
Time of violation
17:13
Proofs
https://youtu.be/YF7969OdhM0?t=22

Tomain

Player
Player
Igrac Stefan Savija ID 1328 tvrdi "Cuje se na snimku da je opsovao majku 0:22 do 0:24"
Ko god da je poslusao snimak moze cuti da to nije istina.
Mislim da je ban od 7 dana suvise za ovako nesto, a covek koji je u prvih 15 sekundi klipa opsovao preko 5 puta ostaje na serveru da igra sa maloletnom decom.
Molim admina Mike Amiri-a da jos jednom poslusa snimak pre nego sto brzopleto donosi odluke. Hvala

Nate Kraus

Player
Player
Lepo se čuje na klipu da si rekao "mamu", ja sam za to da te vešamo na sred Terazija kao primer, bezobrazniku bezobrazni nevaljali jedan momče! Stefane ja kao igrač ovog servera se osećam odgovoran za postupke mojih kolega i u ime svih nas ti se izvinjavam za ovaj teror koji si prošao. Znaj da uvek meni možeš da se obratiš ukoliko ti treba da popričaš sa nekim o traumi koju si prošao. Nadam se da će ovakvi huligani biti sklonjeni sa ulica našeg divnog i kulturnog grada i da će prekinuti da kaljaju ugled nas poštenih i finih igrača. Jebem te usta ja je okej reći, čak kurcem ti plombu izbijem nakazo, al "mamu" je stvarno prevazišlo sve granice ukusa. Sram te bilo, rđo.

djuradj

Player
Player
Lepo se čuje na klipu da si rekao "mamu", ja sam za to da te vešamo na sred Terazija kao primer, bezobrazniku bezobrazni nevaljali jedan momče! Stefane ja kao igrač ovog servera se osećam odgovoran za postupke mojih kolega i u ime svih nas ti se izvinjavam za ovaj teror koji si prošao. Znaj da uvek meni možeš da se obratiš ukoliko ti treba da popričaš sa nekim o traumi koju si prošao. Nadam se da će ovakvi huligani biti sklonjeni sa ulica našeg divnog i kulturnog grada i da će prekinuti da kaljaju ugled nas poštenih i finih igrača. Jebem te usta ja je okej reći, čak kurcem ti plombu izbijem nakazo, al "mamu" je stvarno prevazišlo sve granice ukusa. Sram te bilo, rđo.
Ok sve to ali ti sto radis mg tacnije pricas na discord i jos occ psujes skoro ceo klip

Ivkezz

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • (Ako mislite da je Mike Amiri doneo pogrešnu odluku postavite žalbu na njega, A ne ovdje. Žalbe na administraciju )
  • Također niste vi Banovani, već vaš prijatelj, Neka on postavi žalbu)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom