Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28427
Players nickname
Coby Redington
Suspect ID
7906
Date of violation
Jul 8, 2023
Time of violation
22:57
Proofs
https://youtu.be/Z1VlZIclfWQ

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Dotični je prijavio lika za G.P 6.15 na ovoj žalbi: Pending review - xxx

Nakon što mu je rečeno da ne snima sve slojeve, promijenio je naslov žalbe, opis, link i slično da bi žalba bila odbijena jer nije postavljena po pravilima. Po forum logovima možete vidjeti šta je pisalo na toj žalbi, a šta sad piše.

Reuploadan pov na kojem se jasno vidi da krši pravilo G.P 6.17:

Logično je bilo da će obrisati pov i izmijeniti podatke na žalbi, da bi žalba bila odbijena i da na kraju krajeva ne bi dobio ban (ban evading).

Ne snima sve slojeve, ne čuje mu se zvuk jer drži N, a ne čuje se da priča nešto ili da "pjeva" kako god to nazvali, sa tim je prekršio G.P 6.17 (ako se ne varam) koje glasi:

6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana

Očigledno ga nije sramota da sakriva dokaze gdje svjesno krši pravila, ali eto, na vama, poštovanoj administraciji je da odlučite šta ćete i kako ćete.

Molim da se kazne svi off topic komentari.

Unaprijed hvala.

Srdačan pozdravčić.

Last edited:

Evion White

Player
Player
Dotični je prijavio lika za G.P 6.15 na ovoj žalbi: Pending review - xxx

Nakon što mu je rečeno da ne snima sve slojeve, promijenio je naslov žalbe, opis, link i slično da bi žalba bila odbijena jer nije postavljena po pravilima. Po forum logovima možete vidjeti šta je pisalo na toj žalbi, a šta sad piše.

Reuploadan pov na kojem se jasno vidi da krši pravilo G.P 6.17:

Logično je bilo da će obrisati pov i izmijeniti podatke na žalbi, da bi žalba bila odbijena i da na kraju krajeva ne bi dobio ban (ban evading).

Ne snima sve slojeve, ne čuje mu se zvuk jer drži N, a ne čuje se da priča nešto ili da "pjeva" kako god to nazvali, sa tim je prekršio G.P 6.17 (ako se ne varam) koje glasi:

Očigledno ga nije sramota da sakriva dokaze gdje svjesno krši pravila, ali eto, na vama, poštovanoj administraciji je da odlučite šta ćete i kako ćete.

Molim da se kazne svi off topic komentari.

Unaprijed hvala.

Srdačan pozdravčić.
Decko ti se trebas da se lecis..
to je moja Zalba i moj POV koju sam ja povukao !.. i sta ti sad pokusavas? ti znas pravila kada nekog prijavljujes ?
ovom liku treba pomoc Hitno ! COBY SHARINGTON :D

Coby Redington

Player
Decko ti se trebas da se lecis..
to je moja Zalba koju sam ja povukao.. i sta ti sad pokusavas? ovom liku treba pomoc Hitno !
Molim poštovanu administraciju da se svi Off topic komentari kazne.

Vrijeđao me i ovdje zajedno sa svojim dječacima: Pending review - xxx Unaprijed hvala.

Historija ažuriranja threada postoji (logovi threada), na njima se jasno vidi šta si pisao prije, a šta si poslije toga napisao i šta si tačno obrisao.

Na administraciji je da radi svoj posao kako oni znaju i da odluče da li si prekršio to pravilo ili ne, nije to na tebi da odlučuješ.

Ti slobodno nastavi da vrijeđaš, to dovoljno govori o tebi.

Srdačan pozdravčić i svako dobro ti želim.

Evion White

Player
Player
Molim poštovanu administraciju da se svi Off topic komentari kazne.

Vrijeđao me i ovdje zajedno sa svojim dječacima: Pending review - xxx Unaprijed hvala.

Historija ažuriranja threada postoji (logovi threada), na njima se jasno vidi šta si pisao prije, a šta si poslije toga napisao i šta si tačno obrisao.

Na administraciji je da radi svoj posao kako oni znaju i da odluče da li si prekršio to pravilo ili ne, nije to na tebi da odlučuješ.

Ti slobodno nastavi da vrijeđaš, to dovoljno govori o tebi.

Srdačan pozdravčić i svako dobro ti želim.
COBY SHARINGTON.. si naucio pravila koja treba da budu kada nekog probas da namjestis? pod hitno ti treba luft.. si ti onaj koj napravio 3h video za unban jel?

Coby Redington

Player
COBY SHARINGTON.. si naucio pravila koja treba da budu kada nekog probas da namjestis? pod hitno ti treba luft.. si ti onaj koj napravio 3h video za unban jel?

Možeš pisati do sutra šta hoćeš, sam si sebe razotkrio sa ovim komentarom.

Drugima pišeš textove za forum komentare, a oni ih šalju umjesto tebe, da ti ne bi bio kažnjen, nego baš oni. Upravo sa ovim komentarom iznad si samog sebe razotkrio, da radiš tačno tako, od riječi do riječi.

A to kakav si čovjek, to je već diskutabilno.

U svakom slučaju, ja ti želim prijatan i ugodan ostatak dana/noći i svako dobro.

Srdačan pozdravčić.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom