Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45783
Players nickname
Leksa Obama
Suspect ID
19647
Date of violation
Jul 9, 2023
Time of violation
1:23
Proofs
https://streamable.com/lu7rmo

Forum warrior S. Vacci

Player
Player
Neka admini provere acc,receno mu je par puta da se skloni, nije hteo. Njegova dva drugara su dobila ban za G.P 1.3 - Approved - G.P 1.3 I ID:45763, 45724
Plus cu da ostavim ovde priznanje gde potvrdjuje da je skemao ljude -
(uzeo im 5 miliona, sto se na snimku gore iznad gde su 2 njegova drugara dobila za G.P 1.3 vidi kako mi nude kripto za isto 5 milionna )

Biggus Nibbus

Player
Player

Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti zalbu
Dostavite POV od pocetka situacije
Imate rok 6h!

Zoki Pendrek

Player
Player
to je sve sto imam, ako smatrate da nije dovoljno, a vidi se šta je čovek uradio, onda odbite žalbu
nadam se da ćete postupiti ispravno.

takodje POV je dugačak 30s i smatram da sam ispravno postupio što sam dovoljno rano upalio snimanje i da se iz toga može utvrditi da je igrač 19647 pogrešio i prekršio pravilo P.Z.Z 1.1

Forum warrior S. Vacci

Player
Player
Imao si fore do 6 da posaljes kao sto je administrator zahtevao, nemoj mnogo da mi smatras, jer si kropovao samo deo koji tebi odgovara

Lamar Jackson

Player
Player
to je sve sto imam, ako smatrate da nije dovoljno, a vidi se šta je čovek uradio, onda odbite žalbu
nadam se da ćete postupiti ispravno.

takodje POV je dugačak 30s i smatram da sam ispravno postupio što sam dovoljno rano upalio snimanje i da se iz toga može utvrditi da je igrač 19647 pogrešio i prekršio pravilo P.Z.Z 1.1
Ti si gola kurcina. Bolje da ti je cale svrsio na kamen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom