Ime porodice: Black Cobra
Vlasnik porodice i id: Emro Bonanza 42543
Broj kuća od obitelji: 263
Forum link vlasnika porodice: Emro Bonanza
Ime i oznaka vlasnika porodice na diskordu: Emro#2979
Priča Porodice:
Kada sam se vratio sa dugog puta u Los Santos, bio mi je potreban posao posto nisam imao para. Dosta dana sam razmisljao o ilegalnim stvarima i legalnim.
Dosao sam na ideju da se bavim legalnim stvarima, zaposlio sam se u FBI mislio sam da cu zaradim velike pare baveci se legalnim stvarima. Nakraju sam dao otkaz! u drzavnoj firmi FBI, poceo sam da prodajem drogu, oruzije i sve ilegalne stvari. Na kraju sam odlucio da otvorim Familiju prvo sam pozvao svog dobrog druga iz djetinstva, skupio je svoje prijatelje i jos neke ljude. Prvo sam kupio kucu ,auta nova,oruzija, zaradjivo sam velike pare. Svako ko je bio sa nama bio je placen i tako je ostalo.
Rankovi Porodice i objašnjenja:
1. SUSPENDED - ( Osoba koja krsi pravila Familije i radi sta hoce )
2. New Member - ( Osoba koja popravlja panele i ubacuje nove clanove u porodicu )
3. Member - ( Osoba koja popravlja panele ubacuje nove clanove u porodicu i pomaze clanovima oko Familije )
4. Hitmen- ( Osoba koja popravlja panele ubacuje nove clanove u porodicu i postavlja panele )
5. Warrior - ( Osoba koja postavlja i popravlja panele ubacuje nove clanove u porodicu i vodi ljude na event )
6. Narco - ( Osoba koja sadi kanabis i popravlja panele ubacuje nove clanove u porodicu )
7. COMMANDIR - ( Osoba koja postavlja panele i popravlja ubacuje nove clanove i vodi clanove porodice na event )
8. Major - ( Osoba koja ubacuje nove clanove u porodicu vodi ih na event i okuplja clanove za akcije )
9. Co-Leader - ( Zamenik Leader to jeste desna ruka osnivaca i vodi clanove na evente i okuplja ih za akcije )
10. Co-Leader - ( Osnivac porodice )
Pravila porodice:
1. Discord Obavezan za Evente i nije obavezno da pricate.
2.Fam uniforma obavezna za Evente itd.
3. Na eventima imamo odredjene ljude koji smisljau planove.
4. Ne ostavljajte vozila ispred fam garaze.
5. Zabranjeno bilo kakvo vrijedanje clanova porodice. ODMAH IDE KICK i BL!
6. Dok se spremamo na event zabranjeno pricanje ako vam nije dozvolio Leader.
Logo porodice:
Slika:
Ciljevi Porodice:
Imati jake biznise u gradu.
Biti Najjaca porodica.
Da budemo neformalna organizacija
Imati dosta clanova porodice.
Vlasnik porodice i id: Emro Bonanza 42543
Broj kuća od obitelji: 263
Forum link vlasnika porodice: Emro Bonanza
Ime i oznaka vlasnika porodice na diskordu: Emro#2979
Priča Porodice:
Kada sam se vratio sa dugog puta u Los Santos, bio mi je potreban posao posto nisam imao para. Dosta dana sam razmisljao o ilegalnim stvarima i legalnim.
Dosao sam na ideju da se bavim legalnim stvarima, zaposlio sam se u FBI mislio sam da cu zaradim velike pare baveci se legalnim stvarima. Nakraju sam dao otkaz! u drzavnoj firmi FBI, poceo sam da prodajem drogu, oruzije i sve ilegalne stvari. Na kraju sam odlucio da otvorim Familiju prvo sam pozvao svog dobrog druga iz djetinstva, skupio je svoje prijatelje i jos neke ljude. Prvo sam kupio kucu ,auta nova,oruzija, zaradjivo sam velike pare. Svako ko je bio sa nama bio je placen i tako je ostalo.
Rankovi Porodice i objašnjenja:
1. SUSPENDED - ( Osoba koja krsi pravila Familije i radi sta hoce )
2. New Member - ( Osoba koja popravlja panele i ubacuje nove clanove u porodicu )
3. Member - ( Osoba koja popravlja panele ubacuje nove clanove u porodicu i pomaze clanovima oko Familije )
4. Hitmen- ( Osoba koja popravlja panele ubacuje nove clanove u porodicu i postavlja panele )
5. Warrior - ( Osoba koja postavlja i popravlja panele ubacuje nove clanove u porodicu i vodi ljude na event )
6. Narco - ( Osoba koja sadi kanabis i popravlja panele ubacuje nove clanove u porodicu )
7. COMMANDIR - ( Osoba koja postavlja panele i popravlja ubacuje nove clanove i vodi clanove porodice na event )
8. Major - ( Osoba koja ubacuje nove clanove u porodicu vodi ih na event i okuplja clanove za akcije )
9. Co-Leader - ( Zamenik Leader to jeste desna ruka osnivaca i vodi clanove na evente i okuplja ih za akcije )
10. Co-Leader - ( Osnivac porodice )
Pravila porodice:
1. Discord Obavezan za Evente i nije obavezno da pricate.
2.Fam uniforma obavezna za Evente itd.
3. Na eventima imamo odredjene ljude koji smisljau planove.
4. Ne ostavljajte vozila ispred fam garaze.
5. Zabranjeno bilo kakvo vrijedanje clanova porodice. ODMAH IDE KICK i BL!
6. Dok se spremamo na event zabranjeno pricanje ako vam nije dozvolio Leader.
Logo porodice:
Slika:
Ciljevi Porodice:
Imati jake biznise u gradu.
Biti Najjaca porodica.
Da budemo neformalna organizacija
Imati dosta clanova porodice.