Zdravo gospodine Mujo,
proslo je vec pola godine (09.01.2023) otkako sam banovan za cheat zatim blacklistan sa vaseg servera,
jako mi je zao zbog stvari koje sam ucinio i jer sam nanosio stetu svim igracima vaseg servera,
kajem se stvarno zbog toga,
Znam, bilo je dosta razloga da dobijem ban... Ali tada nisam bio bas pri sebi i nisam znao kako da razmisljam.
Od kada sam banovan poradio sam na mom razmisljanju, ponasanju i tako dalje,
Pa bih zamolio da mi date jos jednu sansu, sa mojim obecanjem da necu vise krsiti pravila niti slicno.
Nikad pre nisam dobio niti jednu sansu, popravio sam svoje ponasanje i razmisljanje na sve.
Ja vas molim za SAMO jednu, poslednju sansu.
Ako ne na oba accounta, barem na jedan.
Prihvatit cu i ban na 60 dana ako treba.
Hvala.
proslo je vec pola godine (09.01.2023) otkako sam banovan za cheat zatim blacklistan sa vaseg servera,
jako mi je zao zbog stvari koje sam ucinio i jer sam nanosio stetu svim igracima vaseg servera,
kajem se stvarno zbog toga,
Znam, bilo je dosta razloga da dobijem ban... Ali tada nisam bio bas pri sebi i nisam znao kako da razmisljam.
Od kada sam banovan poradio sam na mom razmisljanju, ponasanju i tako dalje,
Pa bih zamolio da mi date jos jednu sansu, sa mojim obecanjem da necu vise krsiti pravila niti slicno.
Nikad pre nisam dobio niti jednu sansu, popravio sam svoje ponasanje i razmisljanje na sve.
Ja vas molim za SAMO jednu, poslednju sansu.
Ako ne na oba accounta, barem na jedan.
Prihvatit cu i ban na 60 dana ako treba.
Hvala.