Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4970
Players nickname
Itachi Dior
Suspect ID
7906
Date of violation
Jul 10, 2023
Time of violation
23:31
Proofs
https://youtu.be/oHpPah-66tQ

Joe Masseria

Player
Player
Inace kolega i ja imam biografiju (ID:7906 je vezan nego je samo izbagovana animacija vidi se da ima lisice na sebi, zato i mogu da ga pretrazim)
sve se vidi u povu
Tvoju nepismenost pravdam tim sto si policajac ,a imati biografiju i imati korumpiranu biografiju su skroz dva razlicita pojma ,rado vas pucam i gazim gdje god stignem.Hvala lijepa

Evion White

Player
Player
Inace kolega i ja imam biografiju (ID:7906 je vezan nego je samo izbagovana animacija vidi se da ima lisice na sebi, zato i mogu da ga pretrazim)
sve se vidi u povu
Molim Administraciju da Trazi cjeli POV od pocetka Situacije.

a Kad vi naucite kako se ovaj posao radi ima da vas ispostujem i tako odigrati kako vi kazete.. ali ovako ko da ste neki Cowbojci u pustinji.
ko vama dao tu biografiju svaka cast.

Wolff

Player
Player
Drago mi je sto muški prihvataš kritiku koja je upucena sa adekvatnim argumentom.
Pisam ti na argumente i na tvoj RP. Tvoj drugar koji te je zvao ocigledno te nije uputio u situaciju. Dakle on je skroz u redu sto se tice RP-a mi smo mu dali ponudu on je odlucio da nas otkuca. Kada si dosao izlanuo si se da ,, si upucen u sve,, prisao sam ti vezao te po pravilima iste sekunde. Za ono sto si nas vredjao manje vise nebitno a to sto si NPC to je druga stvar.

Joe Masseria

Player
Player
Pisam ti na argumente i na tvoj RP. Tvoj drugar koji te je zvao ocigledno te nije uputio u situaciju. Dakle on je skroz u redu sto se tice RP-a mi smo mu dali ponudu on je odlucio da nas otkuca. Kada si dosao izlanuo si se da ,, si upucen u sve,, prisao sam ti vezao te po pravilima iste sekunde. Za ono sto si nas vredjao manje vise nebitno a to sto si NPC to je druga stvar.
ma drug nisam to ja ,nemam pojma ko je ovaj lik ,sto se mene tice neka ga banuju ,samo ti pisem kako stvari stoje. A to ko je NPC ,pa mislim da NPC puno veci IQ ima od tebe i tvog kolege.

Itachi Veneno

Living well is the best revenge
Player
ma drug nisam to ja ,nemam pojma ko je ovaj lik ,sto se mene tice neka ga banuju ,samo ti pisem kako stvari stoje. A to ko je NPC ,pa mislim da NPC puno veci IQ ima od tebe i tvog kolege.
ti burazeru dobijas otkaz iz emsa a ovaj dobija warn ko vas jebe kad ste glupi

Wolff

Player
Player
Kakvi smo mi drugovi majmune. sta komentarises kad nisi bio u situaciji, ajde pedala

Jean One

Player
Player
Zar nisi ti ona Budala koja je tražio 250 Mio za Mikachu.. I na kraju ga stavio u Stanu i nije platio stan na pa ostao bez njega? 😂😂😂

Ako vec tvrdite da ljudi ne rade svoj posao kako treba (odnosi se na krsenje pravila) verovatno bi ste snimili i kacili jer ja bih prvi snimao a ne bih izmisljao pricu koja ne postoji u pov-u od 24 sekunde prema tome svaki vas argument na njihov ''los'' rad mozete da bacite u vodu i da naucite da ako osoba ne igra u skladu sa rp-om vama ne daje za pravo da napustate rp ili ne ostanete u karakteru sve dok se admin ne pojavi ili ne bivate ''rp silovani'' prema tome odsluzi kaznu i pocni da rp-as kako ne bi sebe doveo u ovakvu situaciju, ja sam licno imao rp sa jednim od ovih momaka na pov-u i nikad nista nisu uradili sto bi ih dovelo ovde na forumu kao sto je dovelo vas. Nista licno samo komentarisem kao i vi samo zapravo sa argumentima i bez vredjanja. Uzivajte❤️

Jean One

Player
Player
Jedno jedino pravilno prema tebi dzumaro
Inzektu jedan.
Ko je tebi dao biografiju..
Takvi ljudi ko ti i ona budala koja stavlja mikachu u stan treba dobiti doživotno BL u svim organizacijama.

Ajde postavi cjeli POV iz početka

Peki Drat

ЕСЛИ ХОЧЕШЬ БЫТЬ БОГАТЫМ ИДИ РАБОТАЙ СУКА
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 7906 dobiće kaznu za CL.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom