ma nemate vi pojma glupi ste ko kurac pravo da vam kazem aj sad hvataj noguPokazi sad laznu legitimaciju i pucaj u gz Mi smo privremeni ali bar radimo svoj posao kako treba..
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ma nemate vi pojma glupi ste ko kurac pravo da vam kazem aj sad hvataj noguPokazi sad laznu legitimaciju i pucaj u gz Mi smo privremeni ali bar radimo svoj posao kako treba..
Jako dobro odgojeno dijete. Nista drugo ne znas vec tako pisati. Sretno na godisnjem hehe. I nemoj plakati, bit ce bolje..ma nemate vi pojma glupi ste ko kurac pravo da vam kazem aj sad hvataj nogu
HAHHAHA CIPRI POSLE TOGA DOLAZI IZVRSNI DIREKTOR i kaze jel ste vi upuceni u ovo sto se desilo ja sa maskom njih pobio i menjam uniformu i opet masku nosim on meni kao mozete samo da mi pokazete legitimaciju ja mu pokazujem sa /me komandom gde pise Lazar Obama (lazno ime ali radi u lspd) on kaze pa to ste bili vi vi ste ubili nase kolege i na kamerici imamo dokaz da ste to bili vi HAHAHAHAHAHAHA JA URLAM kazu rade posao kako treba a ja njemu nikad pre legitimaciju nisam daoIskreno mene vise zanima sta se desilo poslje ovo je bio neki opasni roleplay
Bit ce boljeee u sljedecem mandatuu hahahahahahahHAHHAHA CIPRI POSLE TOGA DOLAZI IZVRSNI DIREKTOR i kaze jel ste vi upuceni u ovo sto se desilo ja sa maskom njih pobio i menjam uniformu i opet masku nosim on meni kao mozete samo da mi pokazete legitimaciju ja mu pokazujem sa /me komandom gde pise Lazar Obama (lazno ime ali radi u lspd) on kaze pa to ste bili vi vi ste ubili nase kolege i na kamerici imamo dokaz da ste to bili vi HAHAHAHAHAHAHA JA URLAM kazu rade posao kako treba a ja njemu nikad pre legitimaciju nisam dao
Ali, da imas iskustva, nemas brate, ti si meni nekako za korumpiranog postara vise Probaj tamo malo, sad imas opcija da biras..HAHHAHA CIPRI POSLE TOGA DOLAZI IZVRSNI DIREKTOR i kaze jel ste vi upuceni u ovo sto se desilo ja sa maskom njih pobio i menjam uniformu i opet masku nosim on meni kao mozete samo da mi pokazete legitimaciju ja mu pokazujem sa /me komandom gde pise Lazar Obama (lazno ime ali radi u lspd) on kaze pa to ste bili vi vi ste ubili nase kolege i na kamerici imamo dokaz da ste to bili vi HAHAHAHAHAHAHA JA URLAM kazu rade posao kako treba a ja njemu nikad pre legitimaciju nisam dao
Donacije da nabavimo GOV-u za ruke posto njih 10 nije moglo savladat vas dvojicu hahahahhahahahaHAHHAHA CIPRI POSLE TOGA DOLAZI IZVRSNI DIREKTOR i kaze jel ste vi upuceni u ovo sto se desilo ja sa maskom njih pobio i menjam uniformu i opet masku nosim on meni kao mozete samo da mi pokazete legitimaciju ja mu pokazujem sa /me komandom gde pise Lazar Obama (lazno ime ali radi u lspd) on kaze pa to ste bili vi vi ste ubili nase kolege i na kamerici imamo dokaz da ste to bili vi HAHAHAHAHAHAHA JA URLAM kazu rade posao kako treba a ja njemu nikad pre legitimaciju nisam dao
Znas kolko mi trne kurac da ja tebi pokazujem sta sve mogu nisi niko i nista najnebitniji lik u grandu 41k idAli, da imas iskustva, nemas brate, ti si meni nekako za korumpiranog postara vise Probaj tamo malo, sad imas opcija da biras..
Uvijek bi birao da budem 41k id nego neko poput tebe, ti si sramota za Grand, neces nikad postici nista jer si toksican i bezobrazan, takav si vjerovatno i u zivotu. Puno ti srece zelim, jos ti moras narasti. Mene bar moji ljudi postuju i znaju da sam covjekZnas kolko mi trne kurac da ja tebi pokazujem sta sve mogu nisi niko i nista najnebitniji lik u grandu 41k id
Ti decko odi na neki mental health care, dobro ce ti doci.Tupsone, LSPD ??? 1 iz lspd samo je bio
Za tebe sve sto sam cuo u clubu je da si npc a ovako od ljudi da si 0 od covjeka, pa se ti zapitaj.Znas kolko mi trne kurac da ja tebi pokazujem sta sve mogu nisi niko i nista najnebitniji lik u grandu 41k id
Ti decko odi na neki mental health care, dobro ce ti doci.
Istina boli
Bato sta se opterecujes sa Magnezijum momcima ... pa samo su potpisali teror dok su na serveru lakse ce im biti da se presele na branu pogled je lepZnas koliko mi trne kurac da ja tebi pokazujem sta sve mogu niko i nista najnebitniji lik u grandu 41k id
Da i to vidim hahahah, tesko da ste sposobni za to Za ovo ostalo smo utvrdili da niste.Bato sta se opterecujes sa Magnezijum momcima ... pa samo su potpisali teror dok su na serveru lakse ce im biti da se presele na branu pogled je lep
Napusi mi se kurca ko slanina dima majmune .Da i to vidim hahahah, teško da ste sposobni za to Za ovo ostalo smo utvrdili da niste.
HAHAHA IZVINI JA TREBAM DA BUDEM GOSPODIN U IGRICI JER U RL NE MOGU NISAM JA TI HAHAHAHAHHAA SPORTSKI POZDRAVUvijek bi birao da budem 41k id nego neko poput tebe, ti si sramota za Grand, neces nikad postici nista jer si toksican i bezobrazan, takav si vjerovatno i u zivotu. Puno ti srece zelim, jos ti moras narasti. Mene bar moji ljudi postuju i znaju da sam covjek
Hahaha al te boliiii, samo placi zdravo je toNapusi mi se kurca ko slanina dima majmune .
Ne znam ja sam isti i u rl i u igrici, a ti si brate bas spao na dno dna sa ovakvim izjavama Cuje se za tebe na serveru, ne brini, rekao sam ti vec.. Zna se ko si i sta si ahhahaHAHAHA IZVINI JA TREBAM DA BUDEM GOSPODIN U IGRICI JER U RL NE MOGU NISAM JA TI HAHAHAHAHHAA SPORTSKI POZDRAV