Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41366
Players nickname
Tony Grande
Suspect ID
4970
Date of violation
Jul 10, 2023
Time of violation
20:47
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=8lPtshsFUxs

Cipriano

Player
Player
Iskreno mene vise zanima sta se desilo poslje ovo je bio neki opasni roleplay

Itachi Veneno

Living well is the best revenge
Player
Iskreno mene vise zanima sta se desilo poslje ovo je bio neki opasni roleplay
HAHHAHA CIPRI POSLE TOGA DOLAZI IZVRSNI DIREKTOR i kaze jel ste vi upuceni u ovo sto se desilo ja sa maskom njih pobio i menjam uniformu i opet masku nosim on meni kao mozete samo da mi pokazete legitimaciju ja mu pokazujem sa /me komandom gde pise Lazar Obama (lazno ime ali radi u lspd) on kaze pa to ste bili vi vi ste ubili nase kolege i na kamerici imamo dokaz da ste to bili vi HAHAHAHAHAHAHA JA URLAM kazu rade posao kako treba a ja njemu nikad pre legitimaciju nisam dao

Scarlet Aleyid

Player
Player
HAHHAHA CIPRI POSLE TOGA DOLAZI IZVRSNI DIREKTOR i kaze jel ste vi upuceni u ovo sto se desilo ja sa maskom njih pobio i menjam uniformu i opet masku nosim on meni kao mozete samo da mi pokazete legitimaciju ja mu pokazujem sa /me komandom gde pise Lazar Obama (lazno ime ali radi u lspd) on kaze pa to ste bili vi vi ste ubili nase kolege i na kamerici imamo dokaz da ste to bili vi HAHAHAHAHAHAHA JA URLAM kazu rade posao kako treba a ja njemu nikad pre legitimaciju nisam dao
Bit ce boljeee u sljedecem mandatuu hahahahahahah

Scarlet Aleyid

Player
Player
Ali, da imas iskustva, nemas brate, ti si meni nekako za korumpiranog postara vise :D Probaj tamo malo, sad imas opcija da biras..

Cipriano

Player
Player
Donacije da nabavimo GOV-u za ruke posto njih 10 nije moglo savladat vas dvojicu hahahahhahahaha

Itachi Veneno

Player
Ali, da imas iskustva, nemas brate, ti si meni nekako za korumpiranog postara vise :D Probaj tamo malo, sad imas opcija da biras..
Znas kolko mi trne kurac da ja tebi pokazujem sta sve mogu nisi niko i nista najnebitniji lik u grandu 41k id

Scarlet Aleyid

Player
Player
Znas kolko mi trne kurac da ja tebi pokazujem sta sve mogu nisi niko i nista najnebitniji lik u grandu 41k id
Uvijek bi birao da budem 41k id nego neko poput tebe, ti si sramota za Grand, neces nikad postici nista jer si toksican i bezobrazan, takav si vjerovatno i u zivotu. Puno ti srece zelim, jos ti moras narasti. Mene bar moji ljudi postuju i znaju da sam covjek :)

Orion_Dashwood

Player
Player
Ti decko odi na neki mental health care, dobro ce ti doci.
image.png

Nikola Grateri

Player
Player
Znas koliko mi trne kurac da ja tebi pokazujem sta sve mogu niko i nista najnebitniji lik u grandu 41k id
Bato sta se opterecujes sa Magnezijum momcima ... pa samo su potpisali teror dok su na serveru :) lakse ce im biti da se presele na branu pogled je lep:)

Itachi Veneno

Player
Uvijek bi birao da budem 41k id nego neko poput tebe, ti si sramota za Grand, neces nikad postici nista jer si toksican i bezobrazan, takav si vjerovatno i u zivotu. Puno ti srece zelim, jos ti moras narasti. Mene bar moji ljudi postuju i znaju da sam covjek :)
HAHAHA IZVINI JA TREBAM DA BUDEM GOSPODIN U IGRICI JER U RL NE MOGU NISAM JA TI HAHAHAHAHHAA SPORTSKI POZDRAV

Scarlet Aleyid

Player
Player
HAHAHA IZVINI JA TREBAM DA BUDEM GOSPODIN U IGRICI JER U RL NE MOGU NISAM JA TI HAHAHAHAHHAA SPORTSKI POZDRAV
Ne znam ja sam isti i u rl i u igrici, a ti si brate bas spao na dno dna sa ovakvim izjavama :) Cuje se za tebe na serveru, ne brini, rekao sam ti vec.. Zna se ko si i sta si ahhaha

Status
Not open for further replies.
Top Bottom