By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa zato ste Disbandovani odma posto jako dobro radite svoj posaoKinder... i ja sam ga okacio decko radi u sahpu
robate van ghetto-aSve se vidi u snimku
Jel ti vidis sa desne strane veliko RED ZONE, da ti nagovestimrobate van ghetto-a
Vidim i ja ali izgleda da on to ne vidiJel ti vidis sa desne strane veliko RED ZONE, da ti nagovestim
Decko udario ga je jednom i to mozda slucajno, a kaznu dobija samo vozacNema veze sto pise Red Zone ipak je prekrseno Pravilo Cr u geto je samo da ne moras da Odbrojavas kad pucas i da smes da robas
i na pijac nema svud gz pa je gz. Nije lepo skriptano robate van ghetto-aJel ti vidis sa desne strane veliko RED ZONE, da ti nagovestim
ma nije problem da me Robaju kad bi oni ispocetka isli bez Krsenje Pravila.. a ovako krsu i hocu nekog robat.. gdje to ima?i na pijac nema svud gz pa je gz. Nije lepo skriptano robate van ghetto-a
Ja robam gde je oznaceno kao mesto za robanje, ne vidim u cemu je problem?i na pijac nema svud gz pa je gz. Nije lepo skriptano robate van ghetto-a
Ja robam gde je oznaceno kao mesto za robanje, ne vidim u cemu je problem?
Nema ovde nikakvog CR-a glupi ste ko kurac cr je kad neko namerno udara kolima u vas neprestano a ovde je lik hteo da ti prepreci put kolima al ga je ovaj udario pa ste svi odleteli u kurac proucite pravila posebno ovi iz vlade i ovaj iz sahpa govna mala treba vas jebatiNema veze sto pise Red Zone ipak je prekrseno Pravilo Cr u geto je samo da ne moras da Odbrojavas kad pucas i da smes da robas
Čuj ovog.. Koj nezna kako se Biografija koristava.Nema ovde nikakvog CR-a glupi ste ko kurac cr je kad neko namerno udara kolima u vas neprestano a ovde je lik hteo da ti prepreci put kolima al ga je ovaj udario pa ste svi odleteli u kurac proucite pravila posebno ovi iz vlade i ovaj iz sahpa govna mala treba vas jebati
Van geto si. Ovo ti je FailRP za organizacija.Ja robam gde je oznaceno kao mesto za robanje, ne vidim u cemu je problem?
Bato tebe niko ništa nije pito itachiČuj ovog.. Koj nezna kako se Biografija koristava.
Da si ti znao pravila ti nebi bio disbandan odma danas.
Nauči kako ide ta biografija pa onda počni da pljačkaš ljude.
Jer bez pojma ste naglo počeli pljačkati narod.. Ali evo kolko vam je išlo.. 2 dana i caoooooooo.
Ajd sad moraš opet na farmi sjemenke skupljat jadniče jedan.
ja te i sad pitam jel ti vidis veliko crveno "Red Zone" sa desne strane ekrana?Van geto si. Ovo ti je FailRP za organizacija.
Evo u prilog ghetto mapa
nema ti si next level ortak... Nije lepo skriptano, pola ghetta nema red zone da pise pa je ghetto. Valjda za toliko znas jer si na server preko godinu dana...ja te i sad pitam jel ti vidis veliko crveno "Red Zone" sa desne strane ekrana?
Tako je pise red zone. U pravu si. Samo bez neku losu nameru ja cu da ti napomenem da pogledas jos jedan put mapa sto sam dodao.ja te i sad pitam jel ti vidis veliko crveno "Red Zone" sa desne strane ekrana?