Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6168
Players nickname
Kristina Skaler
Suspect ID
45845
Date of violation
Jul 12, 2023
Time of violation
00:48
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=R8CwoTkoKJM

Deda Nikola

Player
Player
Takodje da napomenem samoj administraciji, neka pogleda IP adresu ovog IDa i videce vise akaunta sa iste. Lik radi ban evading, na zalost nikada nisam bio upucen u to da je to on posto je non stop dolazio sa drugim glasovima verovatno koristeci voice changer samim time ne mogu kao lider sa aktivnih 30 clanova u familiji da ispratim svakoga ko u istoj provodi vreme i dolazi na evente.

Sinner KS

Player
Player
Ne kontam, stavio je u kola i izvuko si je stvari iz kola, ne vidim problem?

Deda Nikola

Player
Player
Stavio sam u gepek svojih par stvari te ih izvuko poslije, zahtevam komplet logove od juce.
A što praviš non stop forum akaunte? Kao pokušavaš sebe izvući? Komplet logove može administracija videti od svih tvojih akaunta a koliko znam imaš ih 10ak

Kristina Skaler

Player
Player
U redu ja nemam pojma o cemu se radi, sto se tice G.P. 1.4, mozete proveriti moju IP adresu i videce te da nemam ni twink, a isto tako mozete proveriti i lokacije tih IP adresa da se ne podudaraju i da smo ja i taj njegov lik dvije razlicite osobe.

Deda Nikola

Player
Player
U redu ja nemam pojma o cemu se radi, sto se tice G.P. 1.4, mozete proveriti moju IP adresu i videce te da nemam ni twink, a isto tako mozete proveriti i lokacije tih IP adresa da se ne podudaraju i da smo ja i taj njegov lik dvije razlicite osobe.
Svi već znaju da google chrome ima mogućnost VPN adrese, isto i Opera i svi ostali pretraživači. Džabe pokušavaš sa time da se izvučeš kada se za svaki vidi kasnije odakle se prijaviš i naravno da će uvek tad da bude različita IP adresa.

Kristina Skaler

Player
Player
Lako se proveri dali je IP adresa od VPN-a, ali svakako poslao sam ti poruku na discordu (offtop).

Deda Nikola

Player
Player
Lako se proveri dali je IP adresa od VPN-a, ali svakako poslao sam ti poruku na discordu (offtop).
Pa kad znaš onda što se praviš da isti nalog koji je "slučajno" postavio prvi komentar nisi ti? Da nisi možda zaboravio na koji acc da se prijaviš da bi odgovorio na žalbu.
Molim administraciju da pogleda sledeće IDove
45845, 11317, 36620, 20582 da li su povezani. Banovani i ostalo a verujem da jesu svi banovani iz nekih razloga što samo on zna šta je sve radio

Miloje Storm

https://www.youtube.com/watch?v=nGThHT3DVGk
Player
on ti tu nije ni jedno Pravilo prekrsio zato sto je bio stavio njegove stvari u gepek pa ih je posle uzeo trebas da razmislis malo prvo pre nego sta radis nesto sta nece da se prihvati

Miloje Storm

Player
dzaba vodis Familiju kad neznas RP-Pravila a kamoli se razumes u Fam logs nit da citas ne umes

Patrik pesic

Player
Player
on ti tu nije ni jedno Pravilo prekrsio zato sto je bio stavio njegove stvari u gepek pa ih je posle uzeo trebas da razmislis malo prvo pre nego sta radis nesto sta nece da se prihvati
pusti ga vidis da zeli nabijat banove:rolleyes:, a ip od acc se moze provjerit jel ima istu lokaciju... (vidi se jel vpn ili nije)

Last edited:

Kristina Skaler

Player
Player
dzaba vodis Familiju kad neznas RP-Pravila a kamoli se razumes u Fam logs nit da citas ne umes
Pa da i ja to isto kazem, a sto se tice tog sto sam navodno ja ista osoba ko ovaj njegov frustrirani prijatelj koji je nedavno banovan, moze da se proveri i IP adresa i da li je IP od VPN-a i tacno od kojeg VPN-a.

Miloje Storm

Player
On ni zalbu da postavi nezne kako trebe pise tamo Players Nickname tu treba da napise svoje ime ne ime od osobe koju kaci jer gde ce on da zna kako se lik zove kada ocw kacj nekog za G.P. 6.15

Lacman Kurtzman

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 45845 dobit će kaznu za G.P. 6.22

• Generalno Pravilo 6.22 - Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom