POSTAVI GA TI JA GA NEMAMPOSTAVI POV GJDE SAM BJEZAO
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!POSTAVI GA TI JA GA NEMAMPOSTAVI POV GJDE SAM BJEZAO
onda nisam bjezaoPOSTAVI GA TI JA GA NEMAM
ti si snimao posalji ti POV nije fer ovo stavljas a kada si bjezao u gz to ne stavljas daj cijeli pov da vidimo sve dokaze.onda nisam bjezao
onda nisam bjez
slazem se trebas dostaviti ceo POV,a ne deoti si snimao posalji ti POV nije fer ovo stavljas a kada si bjezao u gz to ne stavljas daj cijeli pov da vidimo sve dokaze.
i na POV- ti se vidi da ti ne snima sve slojeve i izasao si iz igrice sto je CL.Bio sam na parkingu i nesta radio van igre a lik pored mene sa ID: 12210 me ispitivao za auto, "kad su dosle P1 kutije na server" i koliko vijredi auto itd. Dolazi lik u crnome sa ID:7698 te radi RMD ( G.P. 6.15) lik 12210 poslije toga krade auto.
Pa vidis kad je krenuo pov kad si počeo pucati Random piše ti minute gore pa viditi si snimao posalji ti POV nije fer ovo stavljas a kada si bjezao u gz to ne stavljas daj cijeli pov da vidimo sve dokaze.
Jbg bug-a mi zbog grafe i za CL postavi POVi na POV- ti se vidi da ti ne snima sve slojeve i izasao si iz igrice sto je CL.
ne moram ja postaviti Pov na tvojem se vidi kako si izasao iz igriceJbg bug-a mi zbog grafe i za CL postavi POV