Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fear RP + MG | ID:21380 ID:32709

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44525
Players nickname
Milutin Rich
Suspect ID
21380 32709
Date of violation
Jul 13, 2023
Time of violation
19:40
Proofs
https://youtu.be/uGzrx5L2Lng

shaykk

Odmaraj se danju da noću možes spavat
Player
LIKOVI NEMAJU STRAH ZA NJIHOVOG KOLEGU KOJI IMA 3 PUSKE NA GLAVI PLUS STO IH JE ZVAO PREKO BUBICE(DISCORDA) DA GA ROBAMO JA I PUCA PO SVIMA NAMA A MOGAO JE DA POGODI SVOG KOLEGU NADAM SE DA CE BITI KAZNJENI HVALA UNAPRIJED !!!!

Luca Lucciano

Player
Player
Znaci evo pov. Stajao sam citavo vreme pored on je javio na radio da zele da ga robaju kod mene se nije video 4. covek nego samo 3 nisam ulazio dok nisam video da ih je manje od 4. Tebe kada sam ubio vidi se da si lezao na pruzi a na kraju mog pova se vidi upitnik na tom mestu tako da je to CL. Takodje je i drugi lik iz tvoje grupe pobegao sa strane i napravo CL. Izbrojano vam je 5s stim sto se to i kod tebe necuje. A to sto ste pali 3 na 2 necemo komentarisati.
Lep pozdrav.

shaykk

Player
Znaci evo pov. Stajao sam citavo vreme pored on je javio na radio da zele da ga robaju kod mene se nije video 4. covek nego samo 3 nisam ulazio dok nisam video da ih je manje od 4. Tebe kada sam ubio vidi se da si lezao na pruzi a na kraju mog pova se vidi upitnik na tom mestu tako da je to CL. Takodje je i drugi lik iz tvoje grupe pobegao sa strane i napravo CL. Izbrojano vam je 5s stim sto se to i kod tebe necuje. A to sto ste pali 3 na 2 necemo komentarisati.
Lep pozdrav.
drugi lik je pobjego ja kad ste me vezali pukla mi igrica i stvorio sam se u zatvoru i eto javio na radiju a mi oduzeli komunikaciju

shaykk

Player
Lep pozdrav.
vasa greska ne moja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom