Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45845
Players nickname
Kristina Skaler
Administrators nickname
Aberama Thompson
Date
Jul 13, 2023
Time
21:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/426625/#post-1560850

Kristina Skaler

Player
Player
Navodno sam krao iz gepeka porodičnog vozila, ali sam zapravo sam celo vreme samo koristio taj gepek da stavim svoje stvari te da uzimam, a i Leader je bio celo vreme OK sa tim, no nešto se naljuti na mene šta nema veze sa porodicom te me okačio i namestio mi ban isto tako su i drugi članovi porodice koristile gepek od skoro svih autiju i ima naših personalnih stvari u tim gepecima.
Nisam krao nego sam prebaciovao stvari iz jednih svojih kola u druga svoja kola pomoću familijarnog vozila za kojeg sam imao rank i pravo da ga koristim kao i svi ostali, lp.
Sve se vidi u žalbi koja je postavljena na mene, a nije cijele logove okacio tako da zahtevam i taj deo.
Svakako i ako je moja krivica izvinjavam se, no očito je da je ovo nameštaljka isključivo iz "osvete" jer sam nešta krivo napravio.

Kristina Skaler

Player
Player
Uz to imate moja dva drugara koja su me nedavno i uveli u GrandRP, koji su neko vreme bili u familiji te su i oni izbačeni na isti način, te su vam oni svedoci da je Nikola dozvoljavao već od kad postoji familija da se koriste prtljažnici familijarnih vozila, da napomenem da je igrač Ana Tanazuka izbačen zato što je citiram: "Izvadio Albansku zastavu pre eventa" (naravno uradio je to slućajno, što je čisti nacionalizam te se Leadera treba kazniti za toksičnost i nacionalizam.

Kristina Skaler

Player
Player
Nikada mi to nije rečeno, svakako:
1.Pokaži gde si prije toga napisao tapravila familije koja su dostupna svima s obzirom da na fam discordu nemamo dozvolu da gledamo istoriju poruka u kanalu "pravila familije".
2.Čak i žalba koju si napravio na mene pod player's username si stavio moje ime i prezime umesti svoje što je neispravan format i žalba je zbog toga u prvom redu trebala bit odbijena, ali to će da vide Mujo i Abraham.

Kristina Skaler

Player
Player
Isto tako ljudi iz njegove fam i on sam imaj ucheatove za antiafk i to da koliko god stoje oni nece zaspat

Kristina Skaler

Player
Player
Nikada nije vršena interakcija između mog maina i twinka. Nigde u pravilima ne piše da je zabranjeno uplaćivati novac na balans familije koji je skinut od strane mog zamenika kako bi uzeli novu kuću a zatim je istom plaćeno 50% više od državne vrednosti kuće iz mog džepa ne tuđeg. Krivo ti je to što je tvojih 10 akaunta završilo na BL od same zajednice a sada pokušavaš nešto i sa mnom.

Za ovo se malo informiši. Nikad ni jednu skriptu u životu nisam koristio niti ću koristiti, takođe ni svojim članovima neću dozvoljavati.
Nikola, svakako sam se dogovorio sa Miletom, povlačim svake žalbe i "trashtalkove" protiv tebe, nema potrebe za svađom više.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom