Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31545
Players nickname
Duki Suzzuki
Suspect ID
28289
Date of violation
Jul 14, 2023
Time of violation
13:43
Proofs
https://www.youtube.com/

mantril420

Player
Player
Sumnjam da lice ima ili aimbox ili hitbox jer neko ko se cesto ne puca nemoguce da me ovkao izhita svaki hit.
buraz ovo je 1v1 cisto je sve nisi bio iza nikakvog zida nista sve se vidi. ti ne mozes da znas koliko cesto se ja pucam, a i kako ti kazes ubio sam vas 2 a to nije tacno. tvoj drug koji me je pucao je 43932 ID dok sam ja ubio jedno 30 sec prije lice sa 42583 ID

Duki Suzzuki

Player
Player
buraz ovo je 1v1 cisto je sve nisi bio iza nikakvog zida nista sve se vidi. ti ne mozes da znas koliko cesto se ja pucam, a i kako ti kazes ubio sam vas 2 a to nije tacno. tvoj drug koji me je pucao je 43932 ID dok sam ja ubio jedno 30 sec prije lice sa 42583 ID
Ja koji pratim svaki event znam jako dobro ko se kako puca na ovom serveru ili si imao srecu ili si imao neku vrsto softwera ali pre je ovo drugo ja bi rekao.

mantril420

Player
Player
Ja koji pratim svaki event znam jako dobro ko se kako puca na ovom serveru ili si imao srecu ili si imao neku vrsto softwera ali pre je ovo drugo ja bi rekao.
pogodio sam te 2 od 2 jer si stajao na mjestu kao sto se vidim u tvom povu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom