Sve se vidi na pov. Vozi auto sa probusenim gumama.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!To što ti udaras u autoSve se vidi na pov. Vozi auto sa probusenim gumama.
Ebiga, slabe kocniceTo što ti udaras u autosamo da bi reko bravo pg in game
![]()
Sta tacno? Sjedio u autu u blizini svoje kuce i gledao sa strane sta drugi rade.okaci ceo snimak gde se vidi sta si ti radio svasta nemoj samo delic![]()
cuje se i bubica kako kaze snimljeno bezveze ecko pravi self report al okTo što ti udaras u autosamo da bi reko bravo pg in game
![]()
Ne cuje se bubica, pricam na mikrofon od fama.cuje se i bubica kako kaze snimljeno bezveze ecko pravi self report al ok
pa postavi duzi ako je tako bilo u mojim ocima vidim lika kako radi lta i ti si hteo da ga gazis ili si ga bio vec gazio to ti vdm ako nisi znao svakako ja zelim da vidim ceo pov hvala i ugodno vece.Sta tacno? Sjedio u autu u blizini svoje kuce i gledao sa strane sta drugi rade.![]()
Nisi admin da zahtjevas ceo pov. Ako zatrazi admin, vrlo rado. A nije niko uradio LTA, nego je kolegi iz fama pukla igra. Tako da, suplju nekome drugom. Hvala.pa postavi duzi ako je tako bilo u mojim ocima vidim lika kako radi lta i ti si hteo da ga gazis ili si ga bio vec gazio to ti vdm ako nisi znao svakako ja zelim da vidim ceo pov hvala i ugodno vece.![]()
ukoliko ja znam snimak bi trebao imati 1minut + da bi bio vlidanNisi admin da zahtjevas ceo pov. Ako zatrazi admin, vrlo rado. A nije niko uradio LTA, nego je kolegi iz fama pukla igra. Tako da, suplju nekome drugom. Hvala.
Ako se vidi sve, mozes imati snimak i od 10 sekundi. Ne pisem vise, i ne znam sta se ti petljas u zalbu kad nije na tebe zalba uopste.ukoliko ja znam snimak bi trebao imati 1minut + da bi bio vlidan