Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19927
Players nickname
Junior Zajcev
Suspect ID
37369: 45040: 41458
Date of violation
Jul 15, 2023
Time of violation
21:52
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GtA32X9us_Y

Ondrej Ulemek

Player
Player
kao prvo radili ste CB ali niko od admina nije bio u mogucnosti da speca situaciju imali su sastanak tako da molicu vas ako mozete da dodate POV jos nekih 15 minuta unazad bilo bi lepo.

Ondrej Ulemek

Player
Player
zato sto me je nazvao celom
To nije razlog da ti oni daju legitimaciju al ajde vi ste nas nazivali ko zna kakvim nazivima znaci vi ste mi rekli da su mi ruzne naocare to ne znaci da ja trebam vasu legitimaciju dobit na osnovu tog razloga

Stameni995

Player
Player
kao prvo radili ste CB ali niko od admina nije bio u mogucnosti da speca situaciju imali su sastanak tako da molicu vas ako mozete da dodate POV jos nekih 15 minuta unazad bilo bi lepo.
Ja sam dosao za regrutaciju i onda smo se zapricali i dosli su drugi ljudi pa smo pricali svi zajedno, to sto vladini ljudi neznaju da RP ja nisam kriv. Ovo sto su odbili legitimaciju da daju to se ne sme a ovo sto zovu gradjane celo to je tek prica za sebe

Simon Corey

Player
Player
zato sto me je nazvao celom
Nisi odradio do kraja RP da bi bio FailRp. Da bi bio FailRp, trebao si se prvo ti predstaviti, dati pasoš, i onda zahtjevati legitimaciju da vidiš s kim pričaš. Ovako ti ne moraju dati jer ne znaju ko si. Ćelo nije uvreda.

Ondrej Ulemek

Player
Player
Nisi odradio do kraja RP da bi bio FailRp. Da bi bio FailRp, trebao si se prvo ti predstaviti, dati pasoš, i onda zahtjevati legitimaciju da vidiš s kim pričaš. Ovako ti ne moraju dati jer ne znaju ko si. Ćelo nije uvreda.
Tacno tako i ako jeste vredjanje onda je to IC al ne bi reko da je neko vredjo tim sto je reko da je celav jer kao sto je reko Simon Corey nema vas pasos samim tim mora nekako da te oslovi primer Zeleni,Celavi,Ti sa crvenim patikama itd itd

Stameni995

Player
Player
Tacno tako i ako jeste vredjanje onda je to IC al ne bi reko da je neko vredjo tim sto je reko da je celav jer kao sto je reko Simon Corey nema vas pasos samim tim mora nekako da te oslovi primer Zeleni,Celavi,Ti sa crvenim patikama itd itd
ic vrejdanje jeste i ja sam zbog toga trazio legitimaciju da bi se zalio ic na njega on je odradio fail kao i druga dva clana i ja sam onemogucen da se zalim ic pa moram preko foruma. Zamolio bih vas da pustite admine da rade svoj posao i da donesu doluku. Srdacan pozdrav

Ondrej Ulemek

Player
Player
ic vrejdanje jeste i ja sam zbog toga trazio legitimaciju da bi se zalio ic na njega on je odradio fail kao i druga dva clana i ja sam onemogucen da se zalim ic pa moram preko foruma. Zamolio bih vas da pustite admine da rade svoj posao i da donesu doluku. Srdacan pozdrav
Mislim da ste imali prilagodniji stav prema coveku mozda bi vam cak i dao mada on svakako mora da sacuva svoj identitet tako sto treba da izbegne predavanje legitimacije mogli ste dobit samo pasos al vi umesto da ljubazno pitate derete se na coveka i smetate u Roleplay-u koji se odvijo

Scarlet Aleyid

Player
Player
Nije FailRp. Poznat si po tome da baitas i dolazis ispred vlade da provociras..Nisi trebao ni uci unutra niti si imao zakazano, sta samo si smetao i nisu imali potrebe da ti pokazu legitimaciju..

Peki Drat

ЕСЛИ ХОЧЕШЬ БЫТЬ БОГАТЫМ ИДИ РАБОТАЙ СУКА
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zakljucim ovu žalbu.
  • Ono sto trenutno vidim iz prilozenog da je situacija trajala dosta pre ovoga sto si okacio, takodje hocu da vidim POV ovo gde koristis try komande za "pisanje" i sta to jos tacno radis.
  • Trenutno ne vidim FAILRP, vidim da si slobodan, imas slobodu setanja i govora, nisi zadrzan od strane sluzbenika, cemu je povod za potraznju legitimacije, nadam se da cu videti ceo POV. Zasto drzis revolver u ruci?
  • Ako zadržana osoba u bilo kojem trenutku tijekom zadržavanja zatraži identifikaciju / legitimaciju od službenika koji zadržava ili bilo kojeg drugog službenika uključenog u postupak, službenik (ovi) će zadržanoj osobi dostaviti svoj identifikacijski dokument (legitimaciju) koji je izdao državu u skladu s člancima 13.1.12, 13.1.13 i 13.1.14. državnog postupka.

IMATE ROK 12H DA DOSTAVITE CEO POV.
SVAKI OFF-TOPIC KOMENTAR BICE KAZNJEN.

Stameni995

Player
Player
  • Ono sto trenutno vidim iz prilozenog da je situacija trajala dosta pre ovoga sto si okacio, takodje hocu da vidim POV ovo gde koristis try komande za "pisanje" i sta to jos tacno radis.
  • Trenutno ne vidim FAILRP, vidim da si slobodan, imas slobodu setanja i govora, nisi zadrzan od strane sluzbenika, cemu je povod za potraznju legitimacije, nadam se da cu videti ceo POV. Zasto drzis revolver u ruci?
  • Ako zadržana osoba u bilo kojem trenutku tijekom zadržavanja zatraži identifikaciju / legitimaciju od službenika koji zadržava ili bilo kojeg drugog službenika uključenog u postupak, službenik (ovi) će zadržanoj osobi dostaviti svoj identifikacijski dokument (legitimaciju) koji je izdao državu u skladu s člancima 13.1.12, 13.1.13 i 13.1.14. državnog postupka.

Gospodine, FailRP je pocinio kada je odbio da da legitimaciju. Legitimaciju sam zatrazio jer me je nazvao celom. Pištolj u ruci držim jer imam dozvolu za nošenje i posedovanje istog. Molio bih nekog kompetentnijeg admina da pogleda. Situacija gde su me nazvali celom pocinje od trenutka početka snimka. Hvala

Ondrej Ulemek

Player
Player
Gospodine, FailRP je pocinio kada je odbio da da legitimaciju. Legitimaciju sam zatrazio jer me je nazvao celom. Pištolj u ruci držim jer imam dozvolu za nošenje i posedovanje istog. Molio bih nekog kompetentnijeg admina da pogleda. Situacija gde su me nazvali celom pocinje od trenutka početka snimka. Hvala
Molio bih da doneses duzi POV kde te vrv tvoji drugari zovu celavim na sta se nisi uvredio a kad te je nazvo moj kolega nekako si to mnogo uzeo ka srcu kako to

Scarlet Aleyid

Player
Player
Nemas dozvolu da drzis pistolj u vladinom prostoru, dosao si da ih provociras i baitas, vidi se jer nemas cak ni POV od pocetka. Kompetetniji admin od Pekija ne treba jer je taj covjek dosta iskusan i curator je GOVa. Prestani praviti budalu od sebe. FailRP nije jer nemaju nikakvog razloga da ti pokazu legitimaciju.

Ondrej Ulemek

Player
Player

Hvala vam na vasoj odluci i ako mogu da zamolim da kaznite coveka koji se zali kao ste videli u POV-u imo je revolver u ruci i vise puta mu je bilo receno da ga skloni.
Hvala lepo opet.

Peki Drat

ЕСЛИ ХОЧЕШЬ БЫТЬ БОГАТЫМ ИДИ РАБОТАЙ СУКА
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • POV od pocetka situacije nije dostavljen.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom