By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kakav hitbox imas e
Hitbox
dobar pokusaj namjestanja bana...
hahaahahahaahah lik stoji u mjestuHitbox
Dostavi pov duzi gdje imas XXL hitbox
Uci kako uc na event legalnoMama ti ima hitbox jebote udem u igricu nakon 3 mjeseca i odma mi se zgadila jer ima ovakvih ljudi koji svako drugi ko ih ubije ima hitbox uzivajte u igrici brate a ne ovdje i malo ucite pucat
pa picka ti materina, to bi ja govorio da imam hitbox mamu ti jebemMama ti ima hitbox jebote udem u igricu nakon 3 mjeseca i odma mi se zgadila jer ima ovakvih ljudi koji svako drugi ko ih ubije ima hitbox uzivajte u igrici brate a ne ovdje i malo ucite pucat
dostavi pov kako si se popeo goreMama ti ima hitbox jebote udem u igricu nakon 3 mjeseca i odma mi se zgadila jer ima ovakvih ljudi koji svako drugi ko ih ubije ima hitbox uzivajte u igrici brate a ne ovdje i malo ucite pucat
Sta se tebi zgadilo?to sto unistavas zabavu drugima?braoMama ti ima hitbox jebote udem u igricu nakon 3 mjeseca i odma mi se zgadila jer ima ovakvih ljudi koji svako drugi ko ih ubije ima hitbox uzivajte u igrici brate a ne ovdje i malo ucite pucat